آشپزی

طرز تهیه ارمنی پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پیلو ارمنی

پلو ارمنی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که طرفداران زیادی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیلو ارمنی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بال جوجه 8 عدد
برنج 3 لیوان
آب لیمو ترش ½ فنجان
زعفران آب پز 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع کافی
کره کافی
نمک و فلفل و پودر سیر کافی

طرز تهیه پیلو ارمنی

مرحله اول

برای تهیه یک گاوآهن خوشمزه ارمنی در ابتدای کار بال مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل، پودر سیر، زعفران پخته شده و آبلیموی تازه در ظرف مناسبی بریزید و خوب ماساژ دهید تا بال ها طعم دار شوند.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا بال ها مزه دار شوند. بعد از این مدت کمی نمک به قابلمه آب اضافه می کنیم تا به نقطه جوش برسد.

سطح سوم

بعد از به جوش آمدن آب، برنج را شسته و اضافه می کنیم سپس برنج را به مدت 8-12 دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم تا در ابتدا پخته شود. وقتی برنج دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، برنج را آبکشی کنید.

مرحله چهارم

حالا برنج را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت مقداری زعفران پخته شده اضافه کنید. پس از آن روغن و کمی زعفران پخته شده را در قابلمه مناسبی ریخته و بال مرغ را می چینیم.

مرحله پنجم

سپس برنج زعفرانی را روی بال ها بریزید و با گوشت کوب خوب فشار دهید تا پلو به شکل قالب از قابلمه خارج شود. حالا برنج سفید را روی برنج زعفرانی بریزید و دوباره با چرخ گوشت فشار دهید.

مرحله ششم

در این مرحله یک دستگاه شعله را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم سپس درب قابلمه را با درب می بندیم و روی قابلمه می گذاریم. سپس اجازه دهید برنج به مدت 50 دقیقه بجوشد.

مرحله هفتم

بعد از این مدت برنج را با کمی کره آب شده آغشته می کنیم و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. در آخر پیلو ارمنی را به دلخواه با خلال های زرشک و پسته تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا