آشپزی

طرز تهیه استیک با سیب زمینی تنوری با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه استیک با سیب زمینی تنوری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه استیک با سیب زمینی تنوری

طرز تهیه استیک سیب زمینی تنوری، دستور تهیه استیک سیب زمینی تنوری

استیک با سیب زمینی پخته یکی از انواع غذاهای لذیذ، متمایز و لذیذ است که طعم فوق العاده ای دارد و به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود، این غذای محبوب را می توانید به عنوان یک غذای شیک برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز پخت استیک با سیب زمینی تنوری و در آینده با سایت آموزشی همراه باشید.

عناصر مقدار مواد
فیله گوشت گاو 500 گرم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سیر 2 قرص
رزماری فقط مقدار مناسب
ادویه استیک (فلفل، پاپریکا، پاپریکا) 1/2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای پخت سیب زمینی مقدار مواد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
آب برای آب پز کردن سیب زمینی کافی
نمک در آب جوش ریخته می شود 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا کره مایع 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه و آویشن 1/2 قاشق چایخوری
فلفل و فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
هویج دارچینی سرخ شده 2 عدد
بروکلی بخارپز برای دارچین به مقدار مورد نظر
کدو تنبل بخارپز برای دارچین 2 عدد
گوجه فرنگی خورشتی برای دارچین 2 عدد
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزئین روی پشته کافی

طرز تهیه استیک با سیب زمینی تنوری

مرحله 1: استیک ها را برش داده و روغن زیتون را به آنها اضافه کنید

برای تهیه استیک ابتدا فیله گوشت گاو را بشویید و به قطعات مناسب و کوچکتر برش دهید سپس در ظرفی بچینید سپس روی تکه های استیک روغن زیتون بریزید و با انگشت نگه دارید تا روغن کاملا جذب گوشت شود.

مرحله 2: رزماری را به استیک ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید

سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و ریز رنده کنید و روی استیک ها بریزید و با آنها مخلوط کنید تا طعم سیر از استیک ها گرفته شود و خوشمزه شوند سپس روی استیک ها رزماری بپاشید و مخلوط کنید. رزماری طعم فوق العاده ای دارد. عطر

مرحله 3: ادویه ها را به استیک ها اضافه کنید و بریزید

سپس مقداری ادویه استیک را روی برش ها بریزید، آنها را دور بریزید تا عطر و طعم چاشنی جذب استیک ها شود.

مرحله 4: روی ظرف استیک را بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید

مقدار و نوع ادویه ها بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد، می توانید آن ها را کم یا زیاد کنید یا از چاشنی دلخواهتان برای مرینیت کردن استیک ها استفاده کنید، ادویه ها را روی آن ها بریزید، سپس روی ظرف را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و ظرف استیک را در یخچال

مرحله 5: سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به اندازه های مناسب برش دهید

سپس استیک ها را دو تا سه ساعت در یخچال استراحت دهید تا عطر و طعم ادویه ها گرفته و کاملا طعم دار شوند و در این فاصله سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت گرد و درشت خرد کنید. انجام دادن.

مرحله ششم: داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید

می توانید سیب زمینی ها را به دلخواه به هر شکل و اندازه ای که می خواهید برش دهید و خرد کنید سپس سیب زمینی ها را بشویید و کنار بگذارید سپس مقداری آب در قابلمه بریزید و مقداری نمک به آن اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید. متوسط ​​قرار دهید

مرحله هفتم: سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید و بجوشانید

سپس آب را به جوش بیاورید سپس سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و اجازه دهید سیب زمینی ها حدود 3 دقیقه بپزند تا نرم و کمی بپزند سپس سیب زمینی ها را آبکش کرده و از قابلمه خارج کنید.

مرحله هشتم: روغن زیتون را به سیب زمینی ها اضافه کنید

پوست سیب زمینی ها را در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود سپس روی سیب زمینی ها کمی روغن زیتون بریزید و هم بزنید تا روغن کاملا جذب شود، اگر روغن زیتون ندارید می توانید از روغن مایع استفاده کنید.

مرحله نهم: ادویه ها را مخلوط کرده و به استیک ها اضافه کنید

در مرحله بعد ادویه هایی که شامل زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل سیاه و آویشن است را به سلیقه خود در ظرف کوچکی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس مخلوط ادویه را روی سیب زمینی ها بریزید و مخلوط کنید تا عطر ادویه ها پخش شود.

مرحله 10: کاغذ پخت را روی سینی یا داخل فر قرار دهید

سپس ادویه ها را با سیب زمینی ها خوب مخلوط کنید تا سیب زمینی ها خورده شوند و سطح سیب زمینی ها کاملا با ادویه ها پوشانده شود، سپس یک تکه کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید یا کف ظرف هوا را کاغذ روغنی قرار دهید. به طور کامل پایین را می پوشاند.

مرحله یازدهم: سیب زمینی ها را روی کاغذ پخت بریزید و دمای فر را تنظیم کنید و بپزید

سپس سیب زمینی ها را در سرخ کن روی کاغذ روغنی قرار دهید سپس سرخ کن را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و سیب زمینی ها را به مدت 12 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و پخته شوند، فراموش نکنید که سیب زمینی ها را تا نیمه برگردانید. پختن و تلنگر

مرحله 12: دمای فر را تنظیم کرده و سیب زمینی ها را در فر بپزید

با چرخاندن سیب زمینی ها از نیمه پخت، طرف دیگر سیب زمینی ها کاملا قرمز و طلایی می شود، اگر از فر برای پخت سیب زمینی ها استفاده می کنید، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید به مدت 10 دقیقه در فر برشته شوند. و شما آماده اید

مرحله 13: استیک ها را روی تابه گریل قرار دهید

در مرحله بعد سیب زمینی های سرخ شده را از فر یا سرخ کن خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید سپس تابه گریل را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا کاملا داغ شود سپس استیک را از یخچال خارج کرده و روی ماهیتابه گریل قرار دهید. ، مراقب باشید استیک ها روی هم قرار نگیرند.

مرحله چهاردهم: تمام قسمت های استیک ها را در تابه گریل گریل کنید

سپس اجازه دهید استیک ها به مدت 3 دقیقه کاملا بپزند، زمانی که یک طرف استیک ها خوب پخته شد و رنگ آنها تغییر کرد، سپس آنها را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر استیک ها به مدت 3 دقیقه بپزند تا کاملا پخته و آبدار شوند. استیک ها باید به طور یکنواخت پخته شوند.

مرحله 15: تفت دادن انواع سبزیجات برای دارچین

بعد از اینکه تمام قسمت های استیک ها کاملا پخته شد و بافت آن ها نرم شد، استیک ها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید و به همراه استیک و سیب زمینی می توانید سبزیجات بخارپز شده مانند کلم بروکلی، هویج، گوجه فرنگی و بخار پز را اضافه کنید. کدو تنبل از آن استفاده کنید

مرحله شانزدهم: پشته سیب زمینی تنوری و سبزیجات مختلف را در یک بشقاب مناسب بچینید

سپس چند برش استیک را در ظرف مناسبی بریزید، سپس مقداری سیب زمینی تنوری را در کنار آنها قرار دهید، سبزیجات خورشتی را به شکل مناسب برش دهید و کنار بشقاب سرو بچینید، سپس استیک ها را با برگ ها بشویید و با ریحان و تازه تزیین کنید. جعفری. سرگرمی روز استیک تنوری را با سیب زمینی به عنوان یک غذای لذیذ و پرطرفدار که برای پذیرایی و مهمانی مناسب است همراه با انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا