طرز تهیه استیک مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه استیک مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه استیک مرغ
استیک مرغ یکی از غذاهای بین المللی لذیذ است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه استیک مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 400 گرم |
قارچ | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 3 قرص |
شیر نر | 1 فنجان |
کرم رنگ | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 15 گرم |
خردل | 2 قاشق غذاخوری |
ارد | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع یا زیتون | کافی |
نمک، فلفل و پاپریکا | کافی |
پونه کوهی، چاشنی مرغ و رزماری خشک | کافی |
طرز تهیه استیک مرغ
مرحله اول
برای تهیه استیک مرغ لذیذ در ابتدای کار سینه مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و کمی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، روغن زیتون، پونه کوهی، ادویه مرغ، رزماری خشک و سس خردل را اضافه می کنیم. کاسه
مرحله دوم
حالا سینه های مرغ را به مدت 2 دقیقه خوب ماساژ می دهیم تا با مواد ماریناد آغشته شوند سپس روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم ها به سینه مرغ منتقل شوند.
سطح سوم
سپس شیر و خامه را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید به دمای محیط برسد. بعد از مرغ باقیمانده، با ریز خرد کردن پیاز به این منظور، به تهیه سس قارچ می پردازیم.
مرحله چهارم
سپس در تابه ای مناسب مقداری کره و روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود. حالا سیر را ریز رنده کنید و به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
وقتی عطر سیر آزاد شد قارچ خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت زیاد تفت دهید تا قارچ کاملا سرخ شود و آب خارج نشود. سپس شیر و خامه را که به دمای محیط رسیده اند به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا آرد را در ماهیتابه الک کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند سپس اجازه دهید سس به مدت 10 دقیقه بپزد تا کمی غلیظ شود. در این مدت تابه ای جداگانه روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا در ماهیتابه مقداری روغن مایع بریزید و سینه های مرغ را در تابه قرار دهید سپس دو طرف آن ها را کاملاً سرخ کنید و با سس قارچ داخل تابه بریزید. سپس مقداری از سس را روی استیک های مرغ بریزید.
مرحله هشتم
حالا درب تابه را ببندید و اجازه دهید استیک مرغ کاملا بپزد. وقتی استیک مرغ کاملا پخت، آن را به همراه سس قارچ در بشقاب مورد نظر قرار دهید و با پوره سیب زمینی سرو کنید. نوش جان.
5
2