طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ
استیک به یک غذای محبوب در بسیاری از نقاط جهان تبدیل شده است که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در آشپزخانه ها و رستوران های خانگی تهیه و سرو می شود. طرز تهیه استیک گوشت برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای استیک با سس قارچ | |
گوشت | 400 گرم |
فلفل | تا جایی که لازم است |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
تندر | تا جایی که لازم است |
سیر | 3 قرص |
رزماری | کمی |
مواد لازم برای تهیه سس قارچ | |
قارچ متوسط | 7 عدد |
پیاز چیست؟ | 3 تا 4 شاخه |
کره | 25 گرم |
ارد | 1 قاشق مرباخوری |
فلفل | تا جایی که لازم است |
عطر | تا جایی که لازم است |
شیر نر | 1 فنجان |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ
مرحله اول
من آماده می کنم یک استیک خوشمزه و خاص گوشت فیله باید استفاده شود. فیله را به قطعات 4 سانتی متری برش دهید و دوباره از وسط برش دهید، اما تا انتها باز نکنید تا یک تکه استیک بزرگتر درست کنید.
مرحله دوم
سپس با چرخ گوشت هم می زنیم تا نازک شود. نیم کیلوگرم فلفل سیاه را که نرم کننده گوشت است روی گوشت می ریزیم و روی نرم کننده می گذاریم و در روغن مایع فرو می کنیم و روی هم می گذاریم.
سطح سوم
سپس سیر را ورقه های نازک می کنیم و همراه با رزماری روی فیله ها می گذاریم و می گذاریم حداقل سه ساعت بماند. سپس روی اجاق استیک را به مدت دو دقیقه و نیم از هر طرف تفت می دهیم.
مرحله چهارم
برای اینکه خطوط عرضی روی گوشت بیفتد، دو و نیم دقیقه دیگر هر طرف را از جهت دیگر بپزید. بنابراین، هر طرف پنج دقیقه طول می کشد و این استیک کاملاً پخته می شود.
مرحله پنجم
اگر بخواهیم استیک خام را بیش از سه ساعت در یخچال نگهداری کنیم باید روغن کاملا روی فیله را بپوشاند که در این صورت می توانیم آن را تا سه روز در یخچال نگهداری کنیم.
مرحله ششم
اگر استیک را چند روز در یخچال نگه داریم، آن را در کنترل دما نمی گذاریم، بلکه یک ساعت قبل از پخت، کنترل دما را می گذاریم و سپس می پزیم. از نمک در زمان تمپر کردن استفاده نکنید زیرا تمپر نمکی است.
مرحله هفتم
اگر توستر ندارید از نمک استفاده کنید. می توانید تکه های فیله را از شب قبل مزه دار کنید. در این مرحله باید سس قارچ را آماده کنیم. برای این منظور قارچ را خرد کرده و سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
سپس قسمت سفید پیاز را برش می دهیم و با کره تفت می دهیم سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس قارچ های سرخ شده را با آن مخلوط کرده و فلفل سیاه و ادویه را اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در آخر شیر تازه را اضافه می کنیم بعد از اینکه جوش آمد و کمی شیشه ای شد خامه را اضافه می کنیم و وقتی جوش آمد از روی اجاق برمی داریم. سس قارچ تمام شده را روی استیک ریخته و سرو می شود.
5
7