طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه برنج اسفناج با مرغ
اسفناج پلو مرغ یکی از غذاهای ساده و لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های زیادی می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه برنج اسفناج با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
برنج | 2 فنجان |
سینه مرغ | 400 گرم |
اسفناج | 500 گرم |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به درجه |
طرز تهیه برنج اسفناج با مرغ
مرحله اول
برای تهیه پلو اسفناج مرغ خوشمزه ابتدا برنج را در ظرف مناسبی بریزید سپس کمی آب و 1 قاشق نمک به برنج اضافه کنید و اجازه دهید برنج خیس بخورد. سپس مرغ را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله اسفناج ها را خوب می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود. سپس اسفناج را ریز خرد کنید. حالا پیاز را پوست می گیریم.
سطح سوم
در این مرحله پیاز را نگینی خرد می کنیم. بعد از آن تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع داخل تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا روشن شود.
مرحله چهارم
حالا زردچوبه را به پیاز اضافه کنید سپس کمی تفت دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. سپس تکه های مرغ را با زعفران کنار هم می چینیم و در تابه فلفل سیاه و نمک می ریزیم و تفت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پخت را ادامه می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس اسفناج خرد شده را اضافه می کنیم سپس خوب تفت می دهیم تا آب آن تبخیر شود سپس کاملا تفت می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله برای پخت برنج ابتدا یک قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوشد سپس 1 قاشق چایخوری نمک به همراه برنج خیس خورده به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود. بعد از اینکه دانه های برنج کاملا نرم شد و هسته آن کمی گیر کرد، برنج را آبکشی می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله هشتم
در این مرحله در قابلمه ای جداگانه کمی روغن می ریزیم سپس نان یا سیب زمینی خلال شده را کف قابلمه می گذاریم. لایه به لایه در ادامه می آید، ابتدا مقداری برنج می ریزیم و با سس مرغ و اسفناج می پوشانیم.
مرحله نهم
حالا به همین ترتیب لایه به لایه برنج و مواد میانی را می ریزیم و در آخر مقداری زعفران می جوشانیم و روی برنج آب می ریزیم سپس روی شعله ملایم شعله پخش کننده قرار می دهیم و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم.
مرحله دهم
در نهایت درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید برنج 45 دقیقه بپزد. سپس اسفناج و برنج مرغ را در ظرف مورد نظر می ریزیم سپس با ترشی یا سالاد سرو می کنیم. نوش جان.