آشپزی

طرز تهیه اسلایس سیب و دارچین +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ورقه های سیب و دارچین

ورقه دارچین سیب یکی از شیرینی های خوشمزه و معطری است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ورقه های سیب و دارچین برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای برش های سیب و دارچین
آرد قنادی 2 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
قند 1 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
شیر نر ½ فنجان
پودر خمیرمایه 1.5 قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق غذاخوری
مواد میانی
یک سیب 2 عدد وسط
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
قند 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ورقه های سیب و دارچین

مرحله اول

برای تهیه ورقه های خوشمزه سیب و دارچین ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور سیب ها را شسته و پوست آن ها را کاملا جدا می کنیم سپس با رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله دوم

حالا سیب رنده شده و پودر دارچین را به همراه شکر در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

سطح سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه نسبتا گود بریزید و با همزن برقی به مدت 5-6 دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ ها کرمی، حجیم و کشدار شود.

مرحله چهارم

حالا شیر و کره مایع را به کاسه اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​همزن هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس با لیسک با حرکات دایره ای یک طرف هم می زنیم تا بافت کیک یکدست شود. حالا شکل مورد نظر را با کمی کره سرد چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم سپس شکل را زیر و رو می کنیم.

مرحله ششم

وقتی آرد اضافی از قالب برداشته شد، دو سوم مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک گرفته شود. حالا مواد میانی را روی کیک بریزید.

مرحله هفتم

سپس مواد میانی را به آرامی پهن می کنیم و روی آنها را با بقیه مایه کیک می پوشانیم. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این مدت، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، قالب را از فر خارج کرده و کیک را بگذارید. سرد.

مرحله نهم

وقتی کیک کاملا خنک شد آن را به صورت ورقه های کوچک و یکنواخت برش دهید و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر تکه های سیب و دارچین را با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا