آشپزی

طرز تهیه اسلایس کارامل و پسته +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خلال کارامل و پسته

خلال پسته کارامل یکی از شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با مواد مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خلال پسته کاراملی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای اولین برش
بیسکویت پای بوربن 250 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شیر عسل کافی
مواد لازم برای برش دوم
پودر پسته 240 گرم
شیر عسل
شکر پودر شده
شکلات سفید 100 گرم
مواد لازم برای برش سوم
شکر قهوهای 180 گرم
کره 100 گرم
شکلات سفید 300 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
شیر عسل 240 گرم
مغز پسته خرد شده کافی

طرز تهیه خلال کارامل و پسته

مرحله اول

برای تهیه ورقه های خوشمزه کارامل و پسته با تهیه اولین اسفنج شروع می کنیم. برای این کار بیسکویت را خرد کرده و همراه با پودر کاکائو داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

وقتی بیسکویت ها کاملا پودر شدند، آن ها را از غذاساز خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید، سپس عسل را به ظرف اضافه کنید تا بیسکویت ها خمیری نرم شوند و خوب مخلوط کنید.

سطح سوم

در این مرحله داخل و اطراف فرم مربع را با کاغذ کره ای می پوشانیم سپس خمیر بیسکویت را داخل قالب می ریزیم و با وردنه یا گوشت کوب کاملا صاف می کنیم تا سطح خمیر صاف و براق شود.

مرحله چهارم

حالا قالب را در یخچال بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا لایه اول کاملا سفت شود. سپس با آب کردن شکلات سفید در حرارت بخار دیگ به سراغ تهیه کیک دوم می رویم.

مرحله پنجم

حالا پودر پسته را به همراه شیر عسلی در ظرف مناسبی بریزید سپس پودر قند را داخل کاسه الک کنید. سپس شکلات آب شده را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر پسته به صورت خمیر درآید.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را از یخچال خارج کرده و روی لایه اول مخلوط پودر پسته را داخل قالب بریزید سپس با وردنه آن را کاملاً پهن کنید و با چرخ گوشت فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبند. دوباره در یخچال قالب بزنید .

مرحله هفتم

حالا لایه سوم را آماده می کنیم به این صورت که شکر قهوه ای را به همراه کره و عسل در ظرف مناسبی می ریزیم سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار دیگ قرار می دهیم تا کره کاملا ذوب شود.

مرحله هشتم

به محض اینکه کره ذوب شد، کاسه را از کتری خارج کنید، سپس شکلات سفید و عسل را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات از حرارت مخلوط آب شود و در صورت تمایل مقداری پسته خرد شده به کاسه اضافه کنید. .

مرحله نهم

بعد از 15 دقیقه ظرف را از یخچال خارج کرده و مخلوط لایه سوم را در تابه روی لایه دوم بریزید.

مرحله دهم

اگر روی سطح آن حباب ایجاد شد، حباب ها را با خلال دندان بردارید، سپس قالب را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا کارامل و خلال پسته کاملا سفت شوند. بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله یازدهم

حالا اجازه دهید تکه کارامل و پسته به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بماند سپس آن را از قالب خارج کرده و کاغذ کره را از آن جدا کنید. در نهایت برش را به اندازه های دلخواه برش می دهیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا