طرز تهیه اسنک تابه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه غذا در تابه
ماهی تابه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سریع است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تابه سرخ شده را در ادامه مطلب ببینید. سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
فلفل | 1.5 عدد |
قارچ | 10 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
پیتزا با پنیر | 200 گرم |
داری نان درست می کنی | کافی |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
پودر آویشن و پودر سیر | کافی |
طرز تهیه غذا در تابه
مرحله اول
برای تهیه یک غذای خوشمزه در تابه، در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد کرده و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز خرد شده را اضافه کنید.
مرحله دوم
سپس پیاز را خوب تفت دهید تا طلایی و سرخ شود، سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید. حالا گوشت رو تفت میدیم تا سرخ بشه و تغییر رنگ بده.
سطح سوم
در این مرحله کمی نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر سیر را به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا ادویه ها سرخ شده و بوی خامی آن ها از بین برود. حالا قارچ ها را شسته و ورقه ای برش می دهیم.
مرحله چهارم
حالا فلفل را شسته و ریز خرد می کنیم سپس قارچ ها را با کمی آبلیمو به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ قارچ ها تغییر نکند. سپس فلفل را همراه با ذرت به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و سرخ شود، سپس مقداری پنیر پیتزا به تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید. توجه داشته باشید که حرارت باید خیلی کم باشد.
مرحله ششم
لازم به ذکر است که اگر حرارت زیاد باشد پنیر خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد. وقتی پنیر پیتزا کاملا آب شد آن را کمی هم بزنید تا پنیر به تمام قسمت های مواد برسد. مراقب باشید که مواد را زیاد مخلوط نکنید.
مرحله هفتم
در این مرحله نان لواش را از وسط تا کرده و روی سطح کار قرار می دهیم و مقداری از مواد میانی را در ابتدای نان می ریزیم و دو طرف نان را جمع می کنیم سپس نان را حلقه می کنیم. سپس تنقلات را به همین ترتیب آماده می کنیم.
مرحله هشتم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. سپس اسنک ها را با هم در تابه می چینیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم سپس درب تابه را می بندیم تا پنیر پیتزا آب شود. نوش جان.