آشپزی

طرز تهیه اسنک مرغ و بادمجان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه غذا با مرغ و بادمجان

پیش غذای مرغ و هویج یکی از پیش غذا های خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع به روش های مختلف و با مواد متنوعی تهیه می شود و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است.این پیش غذای خوشمزه طرفداران زیادی دارد. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه میان وعده مرغ و بادمجان، ادامه سرگرمی روز همراه باشید

عناصر تعداد مواد برای 4 نفر
ران و سینه مرغ 1 قطعه
برگ بو 1 قطعه
نمک و زردچوبه هر کدام 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و پاپریکا هر کدام 1 قاشق چایخوری
پیاز 1 قطعه
سیر 2 قرص
اب 2 لیوان
بادمجان 2 عدد
ریحان 1 بسیاری
پیازچه 5 تکه
سیر 1 قرص
فلفل سبز تند 1 قطعه
ادویه دودی 2 قاشق چایخوری
پودر کره 1 قاشق چایخوری
لیموی تازه نصف 1 عدد
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر به مقدار مورد نظر
نان تست فقط مقدار مناسب

طرز تهیه غذا با مرغ و بادمجان

مرحله 1: مرغ را با ادویه و پیاز آماده کنید

ابتدا پاها و سینه های مرغ را در قابلمه ای بریزید، سپس مقداری برگ بو اضافه کنید و سپس نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را روی تکه های مرغ بریزید و پیاز را پوست بگیرید و بشویید و به 4 قسمت تقسیم کنید. عناصر.

مرحله 2: پختن مرغ سیر

سپس چند حبه سیر را پوست گرفته و بشویید و در قابلمه بریزید سپس روی همه مواد کمی آب بریزید و در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید مرغ ها به مدت یک ساعت خوب بپزند و مزه دار شوند.

مرحله 3: بادمجان ها را روی گاز یا در فر بپزید

در این فاصله بادمجان ها را بشویید و خشک کنید و روی گاز تفت دهید سعی کنید درپوش سبز رنگ بادمجان ها را پاره نکنید تا بعد از تفت دادن بادمجان ها راحت تر پوست آن ها را بگیرید.می توانید در فر هم آنها را تفت دهید.

مرحله 4: مرغ و بادمجان را پس از پخت برش دهید

بادمجان ها را بعد از پخت پوست کنده و ریز خرد می کنند و در میکسر یا خردکن می گذارند، مرغ های خوب پخته شده را از قابلمه خارج کرده و استخوان هایشان را جدا می کنند و گوشت مرغ را در میکسر می گذارند.

مرحله 5: مواد گیاهی را به مخلوط اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری ریحان تازه را شسته و خشک کرده و به مواد داخل میکسر اضافه کنید و چند شاخه پیازچه را شسته و بعد از خشک شدن در مخلوط کن بریزید سپس یک فلفل سبز شسته شده را به مواد اضافه کنید.

مرحله 6: ادویه ها و آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری چاشنی دودی روی مواد بریزید و سپس پودر کره را به مواد اضافه کنید و سپس یک لیموی تازه را شسته و از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید و به مخلوط مواد اضافه کنید و سپس مقداری مایونز به مواد اضافه کنید.

مرحله 7: همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت یکنواختی حاصل شود

سپس مقداری سس خردل به مخلوط مواد اضافه کنید و در همزن را ببندید و همه مواد را هم بزنید و هم بزنید تا بافت یکنواختی به دست آید و عطر و طعم همه مواد کاملا مخلوط شود سپس مخلوط را در ظرف دیگری بریزید. .

مرحله هشتم: از مخلوط آماده شده ساندویچ درست کنید

سپس مقداری از مخلوط مواد را روی یک تکه نان تست قرار دهید و آن را طوری پهن کنید که تمام سطح آن را بپوشاند، سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و به دلخواه پهن کنید تا تنقلات کشدارتر و لذیذتر شوند. بعد از پخت..

مرحله 9: پختن و تثبیت ساندویچ

سپس یک تکه نان تست را روی تنقلات قرار دهید و نان رول ها را با دست فشار دهید تا سفت شوند و اسنک ها نریزند، سپس همه مواد را به همین ترتیب بین نان تست ها بریزید و پهن کنید و میان وعده ها آماده است. ، انجام شده.

مرحله دهم: لقمه مرغ و بادمجان را تزیین و سرو کنید

سپس نان تست ها را در ساندویچ ساز بریزید و بگذارید آماده شود، سپس تنقلات تمام شده را از ساندویچ ساز خارج کرده و با چاقوی تیز از وسط نصف کنید و با سس کچاپ یا سس مایونز دلخواه تزیین کنید. در آخر غذای مرغ و بادمجان را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه با مواد رویه و دارچین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا