آشپزی

طرز تهیه اسنک پیتزایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اسنک پیتزایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کراست پیتزا

اسنک پیتزا یکی از فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه کراست پیتزا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 300 گرم
قارچ 150 گرم
فلفل 1 قطعه
پیاز 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر کافی
سس گوجه کافی
نمک و فلفل و پودر آویشن کافی
نان تست در مقادیر کافی

طرز تهیه کراست پیتزا

مرحله اول

برای تهیه یک صبحانه پیتزای لذیذ در ابتدای کار پیاز و فلفل را نگینی خرد کرده سپس قارچ را به صورت خلال در می آوریم. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز را داخل ماهیتابه بریزید سپس تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

سطح سوم

وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، کمی نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا ادویه ها کاملا سرخ شوند. سپس فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه فلفل قرمز نرم شد قارچ ها را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس مواد داخل تابه را به یک طرف منتقل می کنیم و پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پوره گوجه فرنگی را تفت دهید تا سرخ شود سپس با بقیه مواد مخلوط کنید. سپس روی نان تست مقداری سس کچاپ می ریزیم و با قاشق روی آن می ریزیم و مقداری پنیر پیتزا روی نان می گذاریم.

مرحله ششم

سپس ۱ قاشق غذاخوری از مواد گوشتی را روی پنیر پیتزا بریزید و دوباره روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید سپس یک تکه نان تست را روی مواد قرار دهید. حالا تنقلات را به همین ترتیب آماده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله دستگاه مار را روشن کنید تا خوب داغ شود سپس نان تست ها را داخل دستگاه قرار دهید و به مدت 5 دقیقه در دستگاه بگذارید تا کاملا سرخ و برشته شوند.

مرحله نهم

بعد از این مدت اسنک ها را از دستگاه خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در آخر اسنک پیتزا را با سس کچاپ و سس خردل و سس سفید سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا