طرز تهیه اسنیکرز خرما +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کفش کتانی خرمایی
اسنیکر با خرما یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بسیار مقوی و انرژی زا است و برای روزهای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است تا مواد مغذی و انرژی مورد نیاز بدن شما را تامین کند، اسنیکر با خرما بسیار آسان و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کفش کتانی خرمایی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خرما اسنیکرز | |
خرما بدون دانه | 10 عدد |
کره پسته یا کره بادام زمینی | 1 قاشق غذاخوری |
شکلات آب شده | کافی |
مغز پسته خرد شده | به میزان لازم برای دکوراسیون |
طرز تهیه کفش کتانی خرمایی
تهیه خرما و پر کردن با کره پسته
برای تهیه شیرینی خرما در منزل ابتدا خرما را برش زده و هسته آن را جدا کرده و هسته تمام خرماها را جدا کرده و سپس خرما را از روی برش باز کرده و بنا به ذائقه و ذائقه خود با یک قاشق کوچک روغن پسته یا کره بادام زمینی بریزید. در آن و پر کنید.
آب کردن شکلات و بستن خرما
سپس دو طرف خرما را به هم وصل کنید تا کره پسته نریزد، سپس مقداری شکلات تخته ای را در ظرفی بریزید و در حمام آب روی بخار کتری قرار دهید تا آب شود و یکدست شود و بعد از آن خارج کنید. بخار کتری
روی خرماها را تزئین کرده و با پسته خرد شده بپوشانید
بعد از اینکه تمام خرماها را به این ترتیب آماده کردید، یک خلال دندان از وسط خرما بکشید تا دو طرف آن بسته شود و سپس با خلال دندان خرما را در شکلات آب شده فرو کنید و دور تا دور آن را بغلتانید تا همه قسمت ها از خرماها با شکلات پوشانده شده است
خرما را با خلال دندان درست کنید
سپس با خلال دندان خرما را نگه دارید تا شکلات اضافی آن بیفتد سپس در ظرف کاغذ روغنی قرار دهید و خرما را روی آن قرار دهید و تمام خرماها را به همین ترتیب انجام دهید و در ظرف بچینید سپس مقداری پسته اضافه کنید. .له کردن
سرد شدن و سفت شدن شکلات و کره پسته
سپس پسته های خرد شده را روی خرماها بریزید و روی آنها تزئین کنید، سپس روی خرماها بگذارید شکلات ببندد و سفت شود، سپس ظرف خرما را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات و کره پسته سفت و یکدست شوند.
خرما اسنیکر را با چای سرو کنید
پس از گذشت این مدت خرماها را از یخچال خارج کرده و با احتیاط خلال دندان را از آن جدا کرده و خرماها را در ظرف مناسبی قرار دهید و خرمای مقوی و پرانرژی اسنیکرز را همراه با چای در افطار و سخار ماه مبارک رمضان سرو کنید.