طرز تهیه اسنیکرز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کفش کتانی
اسنیکرز یکی از انواع شکلات های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب است برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کفش کتانی برای سرگرمی روز همراه باشید
اجزای اصلی Snickers Midbrain |
|
گلوکز | 1 فنجان |
کرم رنگ | 1 فنجان |
شیر پاستوریزه | ½ فنجان |
قند | 1.5 فنجان |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای لایه دوم |
|
گلوکز | 1 فنجان |
قند | 1.5 فنجان |
بادام زمینی بو داده | 2 لیوان |
سفیده تخم مرغ | 1 قطعه |
اب | ½ فنجان |
کره بادام زمینی | ¾ فنجان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
شکلات شیری یا شکلات تلخ | کافی |
طرز تهیه کفش کتانی
مرحله اول
برای تهیه اسنیکر در منزل در ابتدای کار شکلات تلخ را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری حرارت می دهیم تا کاملا آب شود سپس مقداری از شکلات آب شده را داخل قالب های سیلیکونی می ریزیم و تکان می دهیم.
مرحله دوم
وقتی داخل قالب کاملا شکلاتی شد قالب را زیر و رو می کنیم و می گذاریم شکلات اضافی از قالب خارج شود سپس قالب را در دمای محیط قرار می دهیم تا شکلات داخل قالب ببندد و پوسته اسنیکر درست شود.
سطح سوم
حالا با قرار دادن ظرف مناسب روی حرارت ملایم هسته داخلی اسنیکرز را آماده می کنیم سپس گلوکز را به همراه شکر به ظرف اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط گلوکز کاملا ذوب شود و رنگ آن تغییر کند.
مرحله چهارم
وقتی مخلوط گلوکز حالت خامه ای پیدا کرد، خامه صبحانه، شیر و نمک را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن خامه و شیر مخلوط شکر و گلوکز به دلیل سرد بودن سفت می شود.
مرحله پنجم
به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط گلوکز کاملا ذوب شود و به دمای 120 درجه سانتیگراد برسد. وقتی مخلوط داخلی به دمای دلخواه رسید و کاراملی شد، کره بادام زمینی را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ششم
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود. سپس لایه دوم اسنیکر را با ریختن شکر و آب همراه با گلوکز در ظرف مناسبی آماده می کنیم و پس از آن ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا بگذارید شکر کاملا در آب حل شود. سپس سفیده ها را در یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید، سپس با همزن برقی بزنید تا سفید و یکدست شود. توجه داشته باشید که سفیده تخم مرغ نباید کرمی شود.
مرحله هشتم
حالا دور تابه را با برس آغشته به آب تمیز می کنیم تا شربت شکر نچسبد. وقتی شربت داخل تابه به دمای 135 درجه سانتیگراد رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس سفیده ها را کم کم به ظرف اضافه کنید.
مرحله نهم
در حین اضافه کردن شربت سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا حرارت شربت سفیده ها را نپزد. سپس اسانس وانیل و کره بادام زمینی را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله دهم
وقتی قوام لایه دوم کاملا یکنواخت و کشدار شد هم زدن را قطع می کنیم و کنار می گذاریم تا دمای آن کمی پایین بیاید. در مرحله بعد مقداری از مواد مغز را داخل قالب بریزید سپس آن را به خوبی فشار دهید تا منسجم شود.
مرحله یازدهم
حالا مقداری از مواد لایه دوم را بردارید و در دست فرم دهید سپس آن را روی لایه مغز قرار دهید و با دست فشار دهید تا لایه مغزی را بپوشاند. سپس مقداری شکلات ذوب شده را روی قالب بریزید و با چاقوی پالت پهن کنید.
مرحله دوازدهم
وقتی شکلات آب شده کاملا لایه اول را گرفت قالب را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد. بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کنید سپس کفش های کتانی را از قالب خارج کنید. نوش جان.