آشپزی

طرز تهیه اشکنه شنبلیله با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اشکنه شنبلیله را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شنبلیله اشکین

اشکنه شنبلیله یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که برای افراد رژیمی بسیار مناسب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنند. طرز تهیه شنبلیله اشکین برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
یک تخم مرغ 2 عدد
آرد گندم 2.5 قاشق غذاخوری
سیب زمینیها 2 عدد
شنبلیله خشک 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد وسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه شنبلیله اشکین

مرحله اول

من آماده می کنم شنبلیله خوشمزه در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد می کنیم و قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با روغن فراوان پخش می کنیم و بعد پیاز را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و نرم شود سپس زردچوبه را به همراه آرد و شنبلیله به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. توجه داشته باشید که روغن به اندازه ای باشد که آرد گلوله نشود.

سطح سوم

سپس کم کم آب را به قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست و یکدست شوند. حالا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید سپس به اندازه های دلخواه برش دهید و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد. در این مدت گاهی آش را هم می زنیم تا نچسبد. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید.

مرحله پنجم

حالا تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم می‌زنیم تا بافت آن‌ها خالی شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزند، سپس تابه را از روی حرارت برداشته و سرو می‌کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا