طرز تهیه املت سبزیجات با پنیر پیتزا بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه املت سبزیجات با پنیر برای پیتزا
املت سبزیجات با پنیر پیتزایک صبحانه سالم و خوشمزهطعم بی نظیری با ترکیب سبزیجات تازه و پنیر پیتزای آب شده دارد. این املت یک انتخاب عالی برای شروع یک روز پر انرژی است.
برای تهیه املت پنیر پیتزای گیاهی، ابتدا گوجه فرنگی ها را پوره کنید و سبزیجات از جمله لوبیا سبز، قارچ، فلفل و کدو سبز را خرد کنید. سپس پیاز را با کمی روغن و کره در تابه تفت دهید و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید تا نرم شوند. رب گوجه فرنگی و ادویه ها را به مخلوط اضافه کنید، تخم مرغ ها را هم بزنید و اضافه کنید و در آخر پنیر پیتزا را روی مخلوط بپاشید و بگذارید پنیر آب شود.
عناصر | اندازه ی |
پیاز | 1 قطعه |
پیتزا با پنیر | لازم نیست |
فلفل دلمه ای | لازم نیست |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
کدو سبز | 1 قطعه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز | کافی |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
قارچ | 5 تکه |
لوبیا سبز خرد شده | 1/4 فنجان |
طرز تهیه املت سبزیجات با پنیر برای پیتزا
مرحله 1: گوجه فرنگی ها را پوره کنید
ابتدا گوجه فرنگی ها را پوره کنید. برای این کار می توانید از گوشت کوب برقی یا رنده استفاده کنید.
مرحله 2: سبزیجات را آماده کنید
لوبیا سبز را به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس قارچ ها را خرد کنید و در صورت تمایل کمی آبلیمو به آن ها اضافه کنید تا رنگشان حفظ شود. فلفل و کدو سبز را خرد کرده و کنار بگذارید.
مرحله 3: پیاز و سبزیجات را سرخ کنید
داخل تابه مقداری روغن و کره بریزید. پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و در تابه تفت دهید تا سبک شود. سپس تمام سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ می کنیم تا خام شوند.
مرحله 4: رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید
پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود.
مرحله 5: تخم مرغ ها را اضافه کنید
تخممرغها را در ظرفی بشکنید، کمی فلفل سیاه به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس مخلوط تخم مرغ را به تابه با سبزیجات اضافه کنید.
مرحله 6: اضافه کردن پنیر پیتزا و پخت نهایی
در حالی که تخم مرغ ها در حال پختن هستند، کم کمپیتزا با پنیر» روی آنها بپاشید و در تابه را بپوشانید. 5 دقیقه صبر کنید تا پنیر کاملا آب شود. سپس املت آماده سرو است.