آشپزی

طرز تهیه املت سیب زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه املت سیب زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه املت سیب زمینی

املت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و لذیذ ایرانی است که با دستور العمل های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه املت سیب زمینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
سیب زمینی متوسط 2 عدد
روغن مایع کافی
پیاز 1 قطعه
فلفل قرمز و زردچوبه ⅛ قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
گشنیز 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز کوچک 2 عدد
فلفل تند 1 قاشق چایخوری
نمک کافی

طرز تهیه املت سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه املت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته سپس بشویید و به صورت نگینی نازک برش دهید. سپس سیب زمینی ها را با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را در آبکش می گذاریم سپس اجازه می دهیم آب اضافی آن کاملا کشیده شود. بعد فلس ها را از پیاز جدا می کنیم و می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم.

سطح سوم

حالا یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. سپس سیب زمینی را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پخت را ادامه می دهیم سپس فلفل قرمز و زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم و به مدت 8 تا 7 دقیقه هم می زنیم و می پزیم. سپس فلفل سبز و فلفل تند را شسته و ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مخلوط سیب زمینی را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود. سپس تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل سبز و فلفل تند در ظرف مناسبی بریزید. سپس گشنیز را شسته و ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله گشنیز را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا ساختار تخم مرغ ها از انعقاد خارج شود و مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس مخلوط سیب زمینی را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله هفتم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. سپس املت سیب زمینی را داخل تابه بریزید و آن را کف تابه پهن کنید.

مرحله هشتم

در آخر می گذاریم یک طرف املت کاملا سرخ شود سپس آن را برمی گردانیم و طرف دیگر را کاملا قرمز و طلایی می کنیم. سپس املت سیب زمینی را در بشقاب مورد نظر می گذاریم و با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا