آشپزی

طرز تهیه املت شاپوری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه املت شاپوری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه املت شاپوری

املت شاپوری یکی از صبحانه های ساده و خوشمزه شمال کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت شاپوری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
رب گوجه فرنگی 2 لیوان
پیاز 2 تا کوچیک
سیر 4 قرص
یک تخم مرغ 3 عدد
کنسرو لوبیا چیتی 1 فنجان
نمک، پاپریکا و زردچوبه کافی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع کافی

طرز تهیه املت شاپوری

مرحله اول

برای تهیه املت با شاپوری ابتدا گوجه فرنگی را بشویید سپس پوست آن را جدا کرده و با دندانه های ریز رنده رنده کنید. سپس سیر و پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

مرحله دوم

حالا سیر را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود سپس سیر را به همراه فلفل قرمز و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر سیر گرفته شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا رب گوجه را تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ آن روشن شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و کمی آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط را با پوره گوجه فرنگی نمک می زنیم سپس درب تابه را می بندیم و می گذاریم آب اضافی پوره گوجه فرنگی کشیده شود و روغن اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ ها را به تابه اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس می گذاریم تخم مرغ کمی سفت شود. پس از آماده شدن املت، آن را در ظرف مورد نظر خود می ریزیم، سپس کنسرو لوبیا را در آن ریخته و با نان سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا