آشپزی

طرز تهیه املت پنیری با طعمی فوق العاده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه املت پنیر

املت پنیری یکی از املت های خوشمزه، ساده و لذیذ است که درست کردنش بسیار راحت است. املت می توانید به روش های مختلف با مواد مختلف خوشمزه تهیه کنید و آن را برای صبحانه یا به عنوان یک صبحانه مقوی که خیلی سریع تهیه می شود سرو کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت پنیر به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
یک تخم مرغ 2 عدد
گوجه گیلاسی 10 تا 12 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری
کره کافی
کره کافی
نمک و فلفل 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر و پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه به مقدار کمی
اب 1/3 باقی مانده
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
فلفل سبز شیرین برای دارچین 4 تا 5 عدد
خوردن سبزیجات برای دارچین کافی
آهک تازه برش خورده برای دارچین 1 قطعه

طرز تهیه املت پنیر

مرحله 1: گوجه فرنگی های گیلاسی را بشویید و برش بزنید

ابتدا گوجه گیلاسی تازه و سالم را تمیز کرده خشک کرده و از وسط نصف کرده و کنار می گذاریم و اگر گوجه گیلاسی ندارید می توانید از گوجه فرنگی معمولی استفاده کنید پس گوجه ها را به قطعات کوچکتر خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله 2: روغن و کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت بگذارید

سپس در تابه ای مقداری کره بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس مقداری کره در تابه بریزید، کره را هم بزنید تا کم کم آب شود و وقتی کره و کره ذوب شده با هم گرم شدند، با کره مایع مخلوط شود. آنها را کمی نمک بزنید و مخلوط کنید.

مرحله سوم: ادویه ها را در تابه بریزید و تفت دهید

سپس ادویه هایی را که شامل پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و زردچوبه می باشد به مقدار مناسب و مطابق ذائقه و ذائقه خود در تابه بریزید، کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود و خوب مخلوط کنید، ادویه ها را داخل تابه بریزید. به طور مداوم تابه کنید تا نسوزند.

مرحله چهارم: پوره گوجه فرنگی و گوجه فرنگی های خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید

سپس مقداری رب گوجه فرنگی به ادویه های داخل ماهیتابه اضافه کنید، رب گوجه فرنگی را در تابه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رب گوجه فرنگی در تابه رنگی شود، سپس گوجه فرنگی ها را در تابه بریزید، تفت دهید تا آب آنها گرفته شود. آب گوجه فرنگی کمی و خوب تفت دهید.

مرحله 5: پنیر خامه ای و آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید

سپس مقداری پنیر خامه ای داخل تابه بریزید، هم بزنید تا مواد داخل تابه خوب با هم ترکیب شوند، کمی آب به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند، سپس در تابه را ببندید و اجازه دهید پنیر آب شود. مواد و گوجه فرنگی را بپزید.

مرحله 6: تخم مرغ ها را به مواد داخل تابه اضافه کنید

بعد از حدود 10 دقیقه تا یک ربع که گوجه ها خوب پختند، پنیر آب شده و طعم مواد داخل ماهیتابه گرفته شد، درب ظرف را بردارید، تخم مرغ ها را بشکنید و روی آن بریزید. مواد را در تابه قرار دهید سپس سفیده ها را خوب هم بزنید تا ببندند و کمی بپزند.

مرحله هفتم: تخم مرغ ها را با بقیه مواد بجوشانید و تابه را از روی حرارت بردارید

سپس زرده ها را داخل مواد هم زده و هم می زنیم تا خوب با هم ترکیب شوند و سفیده و زرده کاملا بپزند و بافت آن با دست درست شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس املت پنیر را در ظرف مناسبی بریزید. بشقاب سرو

مرحله هشتم: روی املت را با پنیر تزیین کنید و در کنار آن انواع دارچین بچینید

سپس روی املت پنیر را با برگ نعناع و ریحان و شوید تازه تزیین کرده و مقداری فلفل سبز شیرین را شسته و خشک کرده و در کنار ظرف املت پنیر قرار دهید، می توانید سبزیجات تازه و چند برش لیمو هم بخورید. کنار این املت را تزئین کنید. در نهایت املت پنیر را به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مقوی یا یک غذای ساده، سریع و پرطرفدار با نان تازه، انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا