طرز تهیه املت چینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه املت چینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه املت چینی
املت چینی یکی از انواع صبحانه پرطرفدار در چین است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه املت چینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
ژامبون مرغ | 3 برگ |
فلفل | ½ فلفل سیاه |
ذرت | ¼ فنجان |
قارچ | 4 عدد |
پیتزا با پنیر | کافی |
طرز تهیه املت چینی
مرحله اول
برای تهیه املت چینی به روش آسان در ابتدای کار ژامبون را به همراه فلفل و قارچ ریز خرد می کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید روغن خوب داغ شود، سپس ژامبون خلال شده را به همراه فلفل، قارچ و ذرت به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مواد خام شوند. سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید.
سطح سوم
در مرحله بعد تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا بافت آنها از انعقاد خارج شود سپس یک تابه نچسب مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس تابه را با کمی روغن مایع چرب کنید و تخم مرغ را داخل آن بریزید.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم یک طرف تخم مرغ کاملا بپزد و خودش را بگیرد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا پخته شود. در این مدت در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا به مخلوط ژامبون اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس مخلوط ژامبون و پنیر پیتزا را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس مخلوط ژامبون را روی یک طرف تخم مرغ می ریزیم و وقتی طرف دیگر تخم مرغ کاملا پخته شد، یک لایه از آن را روی مواد قرار می دهیم.
مرحله ششم
سرگرمی روز درب تابه را می بندیم تا حرارت داخل تابه بتواند پنیر پیتزا را آب کند. سپس بعد از 4 دقیقه تابه را از روی حرارت برداشته و املت را در ظرف مورد نظر می گذاریم سپس با نان سرو می کنیم. نوش جان.
5
2