طرز تهیه انار پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه انار پلو
انار پلو یکی از غذاهای لذیذ و قدیمی ایرانی است که در گذشته برای شبت تهیه می شد، برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله. طرز تهیه انار پلو برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
برنج | 4 لیوان |
دانه های انار | 2 فنجان |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | 400 گرم |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
خلال پسته | ½ فنجان |
گشنیز | 1 لیوان و نیم |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | نوک یک قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه انار پلو
مرحله اول
من آماده می کنم مجلسی پیلوی از انار ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم سپس برنج را با 1 قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم. سپس کمی آب اضافه می کنیم سپس می گذاریم برنج در آب بماند.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه دهید برنج 2 تا 3 ساعت خیس بخورد. در مرحله بعد، سینه مرغ را به مکعب های متوسط خرد کنید، سپس پیاز را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.
سطح سوم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس داخل تابه روغن می ریزیم و پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز شفاف شود. سپس فیله های مرغ را به تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا حرارت زیر تابه را زیاد می کنیم. توجه داشته باشید که حرارت باید زیاد باشد تا مرغ آب را پس نگیرد. سپس نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین و زعفران پخته شده را به فیله های مرغ اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله که عطر ادویه ها آزاد شد و فیله های مرغ کاملا سرخ شدند حرارت را خاموش می کنیم سپس گشنیز سبز را شسته و در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی آن کاملا کشیده شود.
مرحله ششم
حالا انار را بشویید سپس به 2 قسمت تقسیم کنید. سپس انار را در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس گشنیز را روی تخته گوشت گذاشته و ریز خرد می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله تابه مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم سپس گشنیز و دانه های انار و خلال پسته را داخل آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم سپس زعفران و کمی نمک به مخلوط گشنیز اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا که مخلوط گشنیز کاملا آب شده است، مخلوط مرغ را به مخلوط گشنیز اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس حرارت را خاموش کنید. سپس ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب زودتر بجوشد. بعد از اینکه آب به نقطه جوش رسید برنج را به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود 8 دقیقه بجوشد سپس آبکشی کنید.
مرحله دهم
در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم سپس مقداری روغن داخل آن می ریزیم و نان را به عنوان ته دیگ فیکس می کنیم. سپس مقداری از برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید.
مرحله یازدهم
حالا مقداری از مواد میانی را روی برنج پهن می کنیم و دوباره برنج می ریزیم سپس این مراحل را به همین ترتیب انجام می دهیم تا مواد تمام شود. در آخر کمی زعفران آب پز شده روی برنج می ریزند.
مرحله دوازدهم
در این مرحله درب قابلمه را با بخار آب می پوشانیم سپس روی قابلمه قرار می دهیم و فیکس می کنیم. بعد شعله پخش کن را روی شعله ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم.
مرحله سیزدهم
در نهایت برنج را ۴۰-۴۵ دقیقه روی آتش بگذارید تا دم بکشد. بعد از این مدت انار پلو را در ظرف مورد نظر بریزید سپس با خلال پسته و انار و گشنیز تزئین کنید. نوش جان.