طرز تهیه اوشی پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اوشی پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه اوشی پلو
اوشی پلو یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل تاجیکی است که طعم فوق العاده ای دارد و برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. برای راهنمای کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اوشی پلو به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
برنج | 1 و نیم تا 2 لیوان |
کره | 30 گرم |
گوشت گوساله | 5 تکه |
آب برای پختن گوشت | 2 لیوان بزرگ |
پیاز برای پختن گوشت | 1 قطعه |
سیر درسته | 3 قرص |
نمک و فلفل برای تفت دادن گوشت | 1/2 قاشق چایخوری |
ادویه برای پخت گوشت | 1/2 قاشق چایخوری |
هویج | 2 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
نمک و فلفل | کافی |
چاشنی پیلوی | کافی |
سیر له شده | 3 قرص |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
آهک تازه برش خورده برای تزئین | 1 قطعه |
فلفل سبز شیرین برای دارچین | کافی |
طرز تهیه اوشی پلو
مرحله 1: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید
ابتدا پیاز را پوست گرفته، نگینی خرد کنید، سپس در قابلمه ای کمی روغن بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود، پیازها را در قابلمه بریزید، در روغن داغ تفت دهید تا سبک و شیشه ای شوند و بافت آنها کاملاً نرم می شود.
مرحله 2: ادویه و گوشت را اضافه کنید و ادویه ها را سرخ کنید
ادویه ها را که شامل نمک، فلفل و ادویه کاری است، روی پیازها ریخته و با آنها تفت می دهیم تا عطر ادویه ها پخش شود و زردچوبه داخل قابلمه رنگی شود.
مرحله سوم: گوشت را تفت دهید و آب را داخل قابلمه بریزید
گوشت ها را با ادویه و پیاز تفت می دهند تا تغییر رنگ دهند، در حین پخت در قابلمه هم می زنند تا همه قسمت هایشان به یک اندازه پخته شود و بوی آن ها گرفته شود، وقتی رنگ گوشت ها کاملا تغییر کرد، کمی تغییر رنگ داد. آب اضافه می شود.مواد ریخته می شود.
مرحله 4: سیر را چرخ کرده و به مواد تبدیل کنید و گوشت را بپزید
سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت ها حدود یک ساعت بپزند و قوام آن کاملاً نرم شود، پس از اینکه تکه های گوشت خوب پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و ببندید. گذشته از
مرحله 5: گوشت ها را جدا کرده و آب آنها را از صافی خارج کنید
سپس گوشت را از قابلمه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس آب داخل قابلمه را از صافی رد کنید تا کاملا صاف و یکدست شود، آب گوشت را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید تا بعدا بپزد. از آن استفاده کنید
مرحله ششم: پیاز را خرد کرده و تفت دهید
در مرحله بعد برای تهیه مخلوط مواد، پیاز را پوست گرفته، نگینی خرد کنید، سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازها را در ماهیتابه بریزید، با داغ سرخ کنید. روغنی روشن و شیشه ای شود.
مرحله هفتم: هویج ها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و تفت دهید
سپس هویج را پوست گرفته و به صورت خلالی و خیلی نازک برش دهید می توانید هویج ها را با رنده درشت رنده کنید و هویج های خلال شده را در ماهیتابه روی پیاز قرار دهید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ داده و طلایی و طلایی شوند. بافت آنها نیز کمی نرم شده است.
مرحله هشتم: سیر له شده و ادویه جات را به مواد اضافه کنید
در مرحله بعد چند حبه سیر را پوست بگیرید و ریز رنده کنید یا له کنید و داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا عطر سیر پخش شود، پس از پخته شدن هویج در تابه و نرم شدن کامل، ادویه هایی که شامل نمک است اضافه کنید. ، فلفل سیاه و ادویه پلو به مقدار مناسب در تابه.
مرحله نهم: گوشت ها را به مخلوط مواد اضافه کرده و تفت دهید
ادویه ها را به همراه سایر محصولات در تابه تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود و پس از گذشت حدود یک دقیقه از تفت دادن ادویه ها، گوشتی را که از قبل پخته بودید در تابه بریزید و با سایر محصولات تفت دهید تا عطر و طعم آن به دست آید. طعم همه مواد داخل تابه جذب می شود.گوشت ها می روند.
مرحله 10: آب گوشت را اضافه کنید و همه مواد را با هم بپزید
سپس مقداری از آب گوشت را که در ماهیتابه کنار گذاشته بودید روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید سپس در تابه را ببندید و بگذارید خوب بپزند، بعد از حدود نیم ساعت همه مواد با هم روی حرارت ملایم بپزند.
مرحله 11: سیب زمینی ها را برش داده و بشویید
بعد از اینکه گوشت در ماهیتابه پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته، قاچ کرده، سیب زمینی ها را بشویید، بگذارید آب اضافی آنها گرفته شود و خشک شوند، سپس ته آن را درست کنید. گلدان از آنها استفاده کنید.
مرحله دوازدهم: جوشاندن زعفران
سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد، اما هر چه زعفران بیشتر باشد، رنگ، طعم و عطر غذا بهتر است. . .
مرحله 13: آب را بجوشانید و برنج را داخل آن بریزید
سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، بگذارید آب بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، برنج را که از شب قبل یا چند ساعت قبل در آب خیس کرده و نمک زده اید، اضافه کنید. آن را در قابلمه قرار دهید.
مرحله چهاردهم: برنج را بپزید و آبکش کنید
روی برنج داخل قابلمه را کمی نمک و کمی روغن بریزید و اجازه دهید برنج با آب حدود 6 تا 7 دقیقه بجوشد و قد را زیاد کنید و کمی بافت آن را نرم کنید تا نیم پز شوند سپس برنج را آبکش کنید و بگذارید. در سبد را برای تخلیه آب اضافی بریزید.
مرحله 15: روان و زعفران پخته شده را داخل قابلمه بریزید
سپس در قابلمه ای دیگر مقداری روغن بریزید سپس مقداری زعفران آب پز شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس برای درست کردن ته دیگ می توانید بنا به ذائقه و سلیقه خود از سیب زمینی حلقه شده یا تکه های نان استفاده کنید. .
مرحله شانزدهم: کف قابلمه را درست کنید و برنج و سایر مواد را روی سیب زمینی ها بریزید
سپس سیب زمینی های حلقه شده از قبل آماده شده را ته قابلمه بچینید تا کف آن را کاملا بپوشاند، سپس یک لایه برنج سفید در قابلمه را روی سیب زمینی ها بریزید، سپس مقداری از مواد اوشی را روی آن بریزید. برنج و بازی
مرحله هفدهم: زعفران پخته شده و یک لایه دیگر برنج را اضافه کنید
برای لذیذتر شدن اوشی پلو و جذابیت بیشتر رنگ آن، مقداری زعفران دم کرده را روی برنج و مواد بریزید و پهن کنید، سپس یک لایه دیگر برنج به مواد اضافه کنید، مواد را روی برنج بریزید و زعفران دم کرده را اضافه کنید تا اضافه شود.
مرحله هجدهم: برنج را روی مواد بریزید و برنج را بپزید
در آخر یک لایه برنج روی مواد اوشی بریزید، سطح آن را صاف کنید، در قابلمه را ببندید و بگذارید 45 تا 50 دقیقه بپزد و خوب دم بکشد، پس از این مدت باید عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 19: Oshi Pello را تزئین کنید
سپس اوشی پلو را در بشقاب مناسبی گذاشته و روی آن را با چند برگ نعناع، ریحان و شوید تازه تزیین کرده و سپس یک لیموی تازه را شسته و قاچ کرده و در کنار بشقاب سرو بچینید تا روی اوشی پلو را به سلیقه خود تزیین کنید. خودت .
مرحله 20: انواع دارچین را جمع آوری کنید و اوشی پیلو را سرو کنید
سپس برای دارچین مقداری فلفل سبز شیرین را تمیز کرده، کنار اوشی پلو قرار دهید، سپس اوشی پلو را به عنوان یک غذای لذیذ، شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی با سالاد، ترشی، انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.
5
2