سبک زندگی

طرز تهیه اکبرجوجه با آب نمک به سبک رستورانی

خرید فالوور از سایت اینبو

یکی از جاذبه های ایران تنوع غذایی در شهرهای آن است و این موضوع به خودی خود می تواند به یک جاذبه گردشگری و نقطه عطفی در فرهنگ ما تبدیل شود. از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب می توان غذاهای لذیذ و متنوعی پیدا کرد که اکثر آنها همه سلیقه ها را برآورده می کنند. مازندران یکی از استان های ایران است که به غذاهای لذیذش معروف است. اگر به این شهر سفر کرده اید یا اگر مازندرانی در اطراف خود دارید حتما غذای محلی و خوشمزه مازندرانی اکبر چوجو را امتحان کرده اید.

اکبر جوچه امروزی ترکیبی از مرغ سوخاری، چلو و رب انار است که می توانید با زیتون، ترشی محلی و پیاز میل کنید. اما راز طعم مرغ اکبر اصل و لطافت مرغ یا گوشت مرغ آن چیزی است که در این مطلب با شما در میان می گذاریم. در ادامه طرز پخت مرغ اکبر شمالی را به سبک رستورانی در منزل توضیح می دهیم.

مواد لازم برای تهیه اکبر مرغ با آب و نمک

پای مرغ کامل: 2 عدد (می توانید از جوجه یک ماهه یا جوجه بچه هم استفاده کنید)

زعفران آب پز: نصف پیمانه

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 4 حبه

آب پیاز: 3 قاشق غذاخوری

کره: 100 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

آب جوش: نصف فنجان

آب سرد: 2 فنجان

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

رب انار: به مقدار لازم

طرز تهیه اکبر مرغ خانگی با آب و نمک

وقت تهیه این غذای خوشمزه شمالی و مازندرانی با مواد بالاست. اگر مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید، بدون شک می توانید همان مرغ اکبر را در خانه درست کنید که در رستوران ها می خورید.

راز طعم و همچنین لطیف شدن مرغ در این غذا در مرحله اول اتفاق می افتد. بنابراین یک کاسه متوسط ​​بردارید و دو فنجان آب سرد، دو قاشق غذاخوری نمک و آبلیمو به آن اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کنید تا شوری این ترکیب را احساس کنید. توجه داشته باشید که این مایع نباید خیلی شور باشد.

تکه های مرغ را خوب بشویید و در یک کاسه آب و نمک بریزید. اجازه دهید جوجه ها یک ساعت و نیم در این مایع بمانند.

بعد از یک ساعت و نیم که مرغ ها را در آب و نمک گذراندید، آن ها را از ظرف خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید.

زمان چاشنی جوجه ها است. برای این کار کافی است تکه های مرغ را با زعفران آب پز، سیر رنده شده، فلفل سیاه و آب پیاز بریزید و مواد را با دست مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن همه مواد، نیم ساعت کنار بگذارید تا مرغ ها طعم دار شوند.

تابه با روغن را روی گاز می گذاریم تا داغ شود. سپس مرغ ها را در تابه قرار دهید تا سرخ شوند.

هنگام سرخ کردن مرغ ها، روغن را اضافه کنید تا مرغ ها طعم دار شوند. سپس نصف فنجان آب جوش داخل تابه بریزید و درب آن را ببندید تا مرغ ها کاملا بپزند. جوجه ها باید یک ساعت روی حرارت کم بمانند.

پس از پختن مرغ ها، اکبر مرغ شما آماده است و می توانید آن را در بشقاب بگذارید و با رب انار برنج بخورید.

افزودن مرغ به آب و نمک بسیار مهم است و اگر دوست دارید این غذا را به سبک رستورانی بپزید، حتماً به شما توصیه می کنیم این مرحله را در پخت اکبر جوچه جدی بگیرید. معمولا این غذا را با رب انار سرو می کنند، اما می توانید با ترکیب رب انار، سیر، گردوی آسیاب شده، آبلیموی تازه و روغن زیتون، سس خوش طعم و لذیذی درست کنید و در کنار ظرف بچینید.

منبع: بهترین ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا