طرز تهیه باسلوق با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه باسلوق را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
یه دستور خوشمزه
باسلوق یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که به عنوان شیرینی مناسبتی و بیشتر در مناسبت های خاص مانند عید نوروز و شب یلدا درست می شود. این شیرینی خوشمزه حالتی ژله مانند دارد چون با ژلاتین درست می شود و چون خیلی راحت می توانیم آن را بخوریم نام دیگرش راحت الحلقوم است. در گذشته این کیک خوشمزه فقط با رنگ زرد کم رنگ درست می شد اما امروزه با رنگ های مختلف درست می شود. آموزش پخت جامع و گام به گام طرز تهیه گردوی خوشمزه برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید
مواد لازم | |
نشاسته | 2 فنجان |
قند | 2 فنجان |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
اب | 3 لیوان |
گل سرخ | ½ فنجان |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
گردو | 1 فنجان |
پودر نارگیل | 1 فنجان |
یه دستور خوشمزه
مرحله اول
من آماده می کنم باسلوق خوشمزه است ابتدا نشاسته را با 1 فنجان آب در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید. بعد از این مدت آب و نشاسته را با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله ۲ پیمانه آب به همراه شکر را به ظرف نشاسته اضافه می کنیم و دوباره با همزن دستی مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند. سپس کاسه را با مواد روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام مواد را هم می زنیم.
سطح سوم
در همین حین پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب مخلوط می کنیم سپس آن را بخارپز می کنیم تا ژلاتین کاملا حل شود سپس به کاسه حاوی نشاسته اضافه می کنیم و با هم هم می زنیم.
مرحله چهارم
پس از یکنواخت شدن مواد، وانیل را به همراه گلاب اضافه می کنیم و به سرعت مواد را با هم مخلوط می کنیم تا مواد به قوام فرنی سفت برسند. حالا در ظرف مناسبی پلاستیک پهن می کنیم و روی آن پودر نارگیل می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا روی نارگیل بشلیوک را به اندازه یک نارنگی کوچک می ریزیم و حلقه می کنیم تا کاملا گرد و گرفته شود، سپس مغز گردو را می گذاریم، سپس بشلیوک را در ظرف مورد نظر که در آن می نشینیم می گذاریم.
5
82