طرز تهیه باسلوق ژله ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ژله باسلوق
ژله باسلوق یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که به نام های مختلف شناخته می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژله باسلوق برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خوردن ژله | |
نشاسته رنگی | ½ فنجان |
آب سرد | 1 لیوان و نیم |
قند | ½ فنجان |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژله دلخواه | 1 بسته |
پودر قند و پودر نارگیل | کافی |
طرز تهیه ژله باسلوق
مرحله اول
برای تهیه ژله باسلوک خانگی در ابتدای کار در قابلمه مناسبی نشاسته رنگی را با آب سرد اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا نشاسته رنگی در آب حل شود و بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا شکر را به همراه پودر ژلاتین و پودر ژله داخل قابلمه بریزید و به مدت 30 دقیقه مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند و بعد از آن نشاسته کاملا پخته شود. سپس وقتی باسلوق به غلظت دلخواه رسید گلاب را اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله باسلوک را هم می زنیم سپس در نهایت کره مایع را اضافه می کنیم تا باسلوک براق شود سپس هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس مقداری روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن برس بزنید.
مرحله چهارم
حالا سس باسلوق را داخل ظرف می ریزیم سپس با قاشق خیس آن را صاف می کنیم. سپس باسلوک را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال می گذاریم و می گذاریم سفت و سفت شود.
مرحله پنجم
در آخر بعد از این مدت بشلیوک را از یخچال خارج می کنیم و به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم و در نارگیل یا پودر قند میغلطانیم. در آخر بشلیوک های ژله شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با چای زعفران سرو کنید. نوش جان.