طرز تهیه باقالی پلو با مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ
باگالی پلو با مرغ یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلف و با مواد اولیه متفاوت تهیه می شود.این غذای شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است و بسیار پر طرفدار است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
برنج محلی | 3 فنجان |
اب | 2 و نیم لیوان |
لوبیا تازه | 1 فنجان |
سبزی پلو تازه | 2 مشت |
سبزی پلو خشک | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون یا چربی حیوانی | کافی |
سیر و پیاز خرد شده برای وسط برنج | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | کافی |
پودر دارچین | کافی |
زعفران آب پز غلیظ | کافی |
مواد لازم مرغ | |
مرغ خرد شده (ران یا سینه) | 4 عدد |
پیاز | 2 عدد |
هویج خرد شده | 1 قطعه |
فلفل خرد شده | نصف عدد |
نمک و زردچوبه | کافی |
برگ بو و چوب دارچین | کافی |
فلفل | کافی |
قلم ادویه 7 یا پودر کاری | کافی |
دم گوسفندی | 1 تا 2 قطعه کوچک |
طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ
تهیه مواد
برای تهیه برنج باقلی با مرغ به روش سنتی ابتدا تکه های مرغ را در قابلمه بریزید، بنا به ذائقه خود می توانید از ساق یا سینه مرغ یا ترکیبی از هر دو قسمت استفاده کنید سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید و برش بزنید. چند تکه کنید و روی مرغ ها در قابلمه بریزید.
سبزیجات و ادویه ها را اضافه کنید
سپس هویج را پوست بگیرید و شسته و برش دهید و در قابلمه بریزید و فلفل را شسته و برش بزنید و به مواد اضافه کنید سپس کمی نمک و برگ بو و چوب دارچین و فلفل دلمه یا پودر کاری زردچوبه و فلفل سیاه بریزید. روی مواد
پختن مرغ و لوبیا
سپس یک تکه دنبه و کمی آب روی مرغ ها بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 1 تا 2 ساعت اجازه دهید مرغ ها خوب بپزند و در این حین مقداری حبوبات را در قابلمه ای جداگانه با کمی آب روی حرارت متوسط قرار دهید. .
تهیه سبزی پلو
بگذارید حبوبات خوب بپزند و نرم شوند، مقدار لوبیا بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد، سپس مقداری سبزی پلو تازه شامل گشنیز، شوید و شنبلیله را تمیز کرده و بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود و کاملا خشک شود.
پختن برنج
سپس برنج را در قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و مقداری نمک روی آن بریزید، سپس مقداری روغن زیتون به برنج اضافه کنید و سبزی پلو تازه را که شامل گشنیز، شوید و شنبلیله است، ریز خرد کنید و روی برنج بریزید. و هم بزنید
برنج و سبزیجات را مخلوط کنید
سپس مقداری از سبزی های خشک پلو را که از قبل آماده و خشک کرده اید به برنج اضافه کنید و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب برنج کشیده شود و سپس برنج را که کمی نرم شده است در ظرفی بریزید.
ته دیگ و طبقه بندی مواد
سپس در قابلمه ای دیگر مقداری روغن بریزید و به سلیقه خود مقداری سیب زمینی حلقه شده یا چند برش نان ته قابلمه بریزید سپس یک لایه برنج روی آن ها بریزید و بعد از خوب پختن لوبیاها را آبکش کنید و روی آن ها بریزید. برنج.
پیاز و سیر را اضافه کنید
دانه ها را روی برنج بمالید و یک لایه دیگر برنج بریزید، سپس مقداری پیاز و سیر خرد شده را به برنج اضافه کنید تا عطر و طعم برنج بهتر شود، سپس دوباره برنج را روی آنها بریزید و به دلخواه مقداری دارچین روی برنج اضافه کنید. طعم بپاشید
زعفران را اضافه کنید و برنج را بپزید
سپس مقداری زعفران پخته غلیظ روی برنج بریزید و در قابلمه را ببندید و بگذارید برنج دم بکشد و به مدت 1 ساعت خوب بپزد سپس مرغ های خوب پخته شده را از قابلمه خارج کرده و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. دادن
مرغ را سرخ کنید
وقتی روغن داغ شد مرغ ها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند سپس برنج دم کرده را خوب در ظرف مناسبی بریزید و مرغ های سرخ شده را روی برنج بچینید و یا در ظرف دیگری بگذارید و با برگ نعنا تزیین کنید.
غذا را تزیین و سرو کنید
سپس آب مرغ را در ظرف مناسب دیگری بریزید و لوبیا پلو را با مرغ به همراه ته دیگ، سالاد، ترشی، زیتون، دارچین و تزیینات به عنوان یک غذای شیک و خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
5
2