آشپزی

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه لوبیا و برنج با گوشت

باگالی پلو با گوشت یکی از غذاهای پرطرفدار و پرطرفدار ایرانی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه لوبیا و برنج با گوشت برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 400 گرم
برنج 4 لیوان
باگلی 2 لیوان
رازیانه خشک 1 فنجان
زعفران آب پز کافی
پودر لیمو، فلفل سیاه و نمک کافی
پودر پیاز، پودر زیره و پودر کدو تنبل کافی
پودر رزماری و جوز هندی کافی

طرز تهیه لوبیا و برنج با گوشت

مرحله اول

من آماده می کنم لوبیا و برنج با گوشت خوشمزه ابتدا گوشت را در ظرف مناسبی بریزید سپس مقداری پودر پیاز، پودر زیره، پودر زیره، پودر لیمو، فلفل سیاه، نمک، پودر رزماری و جوز هندی را به ظرف اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا گوشت را خوب ماساژ می دهیم تا ادویه ها به گوشت آغشته شود سپس روی کاسه را سلفون می کنیم و گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم ها در گوشت نفوذ کرده و طعم دار شوند.

سطح سوم

در این مرحله برنج را به همراه 1 قاشق چایخوری نمک در یک کاسه آب بریزید و اجازه دهید برنج به مدت 1 تا 2 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد. بعد از این مدت برنج را در آبکش بریزید.

مرحله چهارم

سپس لوبیاها را در قابلمه ای آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا حبوبات به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب بجوشد. نیازی به جمع آوری کف روی دانه نیست زیرا در انتها آن را آبکشی می کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، برنج شسته شده را به همراه 1 قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کنید.

مرحله ششم

بعد از 15 دقیقه قابلمه حبوبات را از روی حرارت بردارید و حبوبات را در آبکش بریزید و آبکشی کنید تا ته حبوبات جدا شود. سپس رازیانه خشک را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

حالا حبوبات را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید سپس برنج را کمی آبکشی کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و برنج را آبکشی می کنیم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود.

مرحله هشتم

در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم سپس ته دیگ مورد نظر را در قابلمه فیکس کرده و یک سوم حجم برنج را داخل قابلمه می ریزیم و گوشت مزه دار شده را روی برنج می گذاریم. . .

مرحله نهم

حالا بقیه برنج را در قابلمه روی گوشت بریزید سپس مقداری زعفران پخته شده را روی برنج بمالید. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب قابلمه را با درب می بندیم.

مرحله دهم

در این مرحله قابلمه را روی توری می گذاریم و اجازه می دهیم لوبیا پلو به مدت 3 ساعت روی آتش بماند تا گوشت کاملا پخته و نرم شود. بعد از این مدت مقدار زیادی روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله یازدهم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا روغن خوب داغ شود. سپس برنج را با روغن آغشته کرده و بعد از 5 دقیقه لوبیا و برنج و گوشت را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا