طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه لوبیا قطاق مجلسی
باقالی قطاق یکی از غذاهای بسیار ساده و لذیذ منطقه سر سبز در شمال کشورمان است که آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه لوبیا قطاق مجلسی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پاچ باخالا (لوبیا مزرعه) | 2 لیوان پاک شده است |
رازیانه خشک | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 4 عدد قرص |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 25 گرم |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه لوبیا قطاق مجلسی
مرحله اول
من آماده می کنم لوبیا قطاق خوش طعم و لذیذ ابتدا سیرها را ریز خرد می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. سپس سیر را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را کمی تفت می دهیم تا کمی سرخ شود و عطر آن بیرون بیاید، سپس غلاف باقلا را به قابلمه اضافه می کنیم و دو سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه می دهیم تا غلاف باقالی نیز کمی سرخ شود.
سطح سوم
حالا رازیانه را به همراه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود سپس یک و نیم پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا حبوبات کاملا بپزند.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که این خورش با آب کمی سرو می شود بنابراین برای پخت رب حبوبات نیازی به اضافه کردن آب زیاد نیست. حالا باید صبر کنیم تا لوبیا سبز پخته شود و خورش شروع به روغن زدن کند.
مرحله پنجم
پس از پختن کامل رب لوبیا، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را داخل قابلمه بشکنید و درب قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند.
مرحله ششم
بعد از سفت شدن کامل تخم مرغ ها خورش ما آماده است. توجه داشته باشید که آب خورش قبل از سرو باید کاملاً کشیده شود. در آخر حبوبات قاتوق را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان یا برنج سرو کنید.
5
2