طرز تهیه باقلوای شعریه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه باقلوای شرعی
باقلوا شریعتی یکی از شیرینی های خوشمزه و ساده است که با مواد و دستورهای مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه باقلوای شرعی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای باقلوای شعری |
|
شعر | 1 بسته |
کره | 50 گرم |
شیر عسلی | ⅔ جعبه |
زعفران آب پز غلیظ | 1 قاشق غذاخوری |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
پسته و بادام خام | ½ فنجان |
طرز تهیه باقلوای شرعی
مرحله اول
من آماده می کنم باقلوای شاعرانه خوشمزه در ابتدای کار شریعه را در بسته ریز خرد می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه خوب تفت می دهیم.
مرحله دوم
بعد از این مدت که رنگ نخ های شرعی تغییر کرد، روغن را به تابه اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید، سپس گلاب را با زعفران بریزید و پودر هل را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
سطح سوم
حالا شیر عسلی را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه خوب تفت دهید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس یک ورق فویل روی سطح کار گذاشته و مخلوط رشته های شرعی را روی آن می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا رشته را به صورت مستطیلی به ضخامت نیم سانتی متر باز می کنیم. سپس پسته و بادام را به طور یکنواخت روی باقلوای شرعی بریزید و باقلوا را با فویل محکم بغلطانید.
مرحله پنجم
در این مرحله روی باقلوا را با یک ورق فویل بپوشانید سپس به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا باقلوا کاملا سفت شود. پس از این مدت باقلوا را از فریزر خارج کرده و با چاقوی تیز برش دهید. نوش جان.