آشپزی

طرز تهیه باقلوای شعریه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه باقلوای شرعی

باقلوا شریعتی یکی از شیرینی های خوشمزه و ساده است که با مواد و دستورهای مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه باقلوای شرعی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای باقلوای شعری
شعر 1 بسته
کره 50 گرم
شیر عسلی ⅔ جعبه
زعفران آب پز غلیظ 1 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
پسته و بادام خام ½ فنجان

طرز تهیه باقلوای شرعی

مرحله اول

من آماده می کنم باقلوای شاعرانه خوشمزه در ابتدای کار شریعه را در بسته ریز خرد می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم سپس تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه خوب تفت می دهیم.

مرحله دوم

بعد از این مدت که رنگ نخ های شرعی تغییر کرد، روغن را به تابه اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید، سپس گلاب را با زعفران بریزید و پودر هل را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

سطح سوم

حالا شیر عسلی را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه خوب تفت دهید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس یک ورق فویل روی سطح کار گذاشته و مخلوط رشته های شرعی را روی آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا رشته را به صورت مستطیلی به ضخامت نیم سانتی متر باز می کنیم. سپس پسته و بادام را به طور یکنواخت روی باقلوای شرعی بریزید و باقلوا را با فویل محکم بغلطانید.

مرحله پنجم

در این مرحله روی باقلوا را با یک ورق فویل بپوشانید سپس به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا باقلوا کاملا سفت شود. پس از این مدت باقلوا را از فریزر خارج کرده و با چاقوی تیز برش دهید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا