آشپزی

طرز تهیه باقلوای پسته با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه باقلوای پسته را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه باقلوا پسته

باقلوا پسته یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ترکیه است که با مواد و دستورهای مختلفی درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه باقلوا پسته. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای باقلوا پسته
قند 1 فنجان
اب 1 فنجان
فشار دادن 4 عدد
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
خمیر باقلوا 350 گرم
کره 100 گرم
پسته 50 گرم

طرز تهیه باقلوا پسته

مرحله اول

برای تهیه باقلوای پسته ای خوشمزه ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس برای درست کردن شهد باقلوا، شکر را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا به قابلمه آب اضافه می کنیم و دانه های هل را جدا می کنیم و به همراه آبلیمو به قابلمه اضافه می کنیم. بعد قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

در این مرحله گلاب و زعفران پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید شهد کاملا خنک شود. حالا کره را روی اجاق کتری حرارت می دهیم تا کاملا آب شود سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

سپس کاسه را با کمی روغن چرب کنید و یک لایه از خمیر را روی سطح کار قرار دهید. حالا روی خمیر را با قلم مو کره آب شده بمالید و یک لایه دیگر از خمیر را روی آن قرار دهید سپس نیمی از خمیر را با پودر پسته بپوشانید.

مرحله پنجم

در این مرحله پسته ها را نگینی خرد کرده و روی پودر پسته بمالید سپس یک سیخ چوبی را در ابتدای خمیر فرو کنید و خمیر را با آن بغلطانید. حالا خمیر را از دو طرف کمی فشار می دهیم تا جمع شود.

مرحله ششم

سپس خمیر را به همین ترتیب آماده می کنیم و مرتب در ظرف می چینیم سپس خمیر را با کمی روغن پخش می کنیم. حالا خمیر را به اندازه های دلخواه ببرید و ظرف را در فر قرار دهید.

مرحله هفتم

حالا اجازه دهید باقلواها حداقل 40 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند و برشته شوند. بعد از این مدت ظرف را از فر خارج کرده و شهد خنک شده را روی باقلوای داغ بریزید.

مرحله هشتم

حالا روی باقلواها را با مقداری پودر پسته تزیین می کنیم سپس به مدت 1 روز در یخچال می گذاریم تا شهد آنها را جذب کند. بعد از این مدت باقلوا را با چای سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا