آشپزی

طرز تهیه باقلوا رولی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رول باقلوا

باقلوا رولی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که اصل آن کشور ترکیه است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول باقلوا برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز رول باقلوا
خمیر باقلوا 1 بسته
پودر گردو یا پودر پسته 1 فنجان
کره 150 گرم
روغن مایع ¼ فنجان
مواد لازم برای شهد
قند 3 فنجان
اب 3 فنجان
آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
پودر هل یا زعفران پخته 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه رول باقلوا

مرحله اول

برای تهیه باقلوای ترکی ابتدا شهد را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه آب و زعفران در قابلمه مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم سپس اجازه می دهیم شهد به مدت 8 دقیقه بجوشد.

مرحله دوم

بعد از 8 دقیقه آب لیموترش تازه را به قابلمه اضافه کنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود. حالا با روشن کردن فر با دمای 180 درجه سانتی گراد باقلوا را آماده می کنیم.

سطح سوم

سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. حالا کره و روغن را روی بخار دیگ گرم می کنیم تا آب شوند و کاملا مخلوط شوند سپس خمیر باقلوا را روی پیشخوان گذاشته و با چاقو از طول برش می دهیم تا خمیر باقلوا به دو قسمت تقسیم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله انتهای خمیر را با مخلوط کره و روغن مایع آغشته می کنیم و پس از آن ابتدا خمیر را با سیخ چوبی تا می کنیم. سپس مقداری پودر گردو روی خمیر بپاشید و خمیر را با سیخ چوبی محکم بغلتانید.

مرحله پنجم

پس از باز کردن خمیر، دو طرف آن را کمی به سمت مرکز جمع می کنیم و سیخ چوبی را به آرامی از خمیر خارج می کنیم. به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس سینی را با کاغذ پخت می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را در سینی فر قرار دهید و روی آنها را با قلم مو مخلوط کره و روغن بمالید. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید باقلواها به مدت 40 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند سپس طلایی و زیبا شوند.

مرحله هفتم

بعد از گذشت این مدت زمانی که باقلواها طلایی نشدند، گریل را روشن کنید و بگذارید 4 دقیقه بپزد. سپس سینی را از فر خارج کرده و باقلواها را در ظرف مناسبی بچینید.

مرحله هشتم

در این مرحله شهد خنک شده را روی باقلواهای داغ می ریزیم، بعد از 5 دقیقه باقلواها را از شهد خارج می کنیم و سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر روی باقلوا را با پودر پسته تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا