آشپزی

طرز تهیه باقلوا شعریه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه باقلوا شعریه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه باقلوا شعر است

باقلوا شریه یکی از شیرینی های خوشمزه و معروف در سرتاسر جهان است که با مواد اولیه و دستور پخت متفاوت درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه باقلوا شعر است برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای باقلوای شعری
گرایش شعر 1 بسته
شیر عسل 200 گرم
کره 50 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
زعفران آب پز غلیظ 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقلوا شعر است

مرحله اول

برای تهیه باقلوای لذیذ در ابتدای کار رشته ها را برش زده و در تابه مناسبی می چینیم سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا رشته ها کمی طلایی شوند.

مرحله دوم

در همین حین کره را روی یک دیگ دوبل حرارت دهید تا کاملا ذوب شود، سپس وقتی رشته ها تغییر رنگ دادند و قهوه ای شدند، کره را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

سطح سوم

حالا مغزهای مورد نظر (گردو، پسته و فندق) را چرخ کرده و با زعفران و پودر هل به ظرف اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس شیر عسلی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته سپس باقلوای شرعی را در ظرف مورد نظر می ریزیم و در صورت تمایل روی آن را با پسته تزئین می کنیم. در صورت تمایل می توانید باقلوا را داخل لیوان بریزید و خوب فشار دهید.

مرحله پنجم

وقتی باقلوای شرعی کاملاً ترکیب شد، لیوان را در ظرف مورد نظر خود برمی گردانیم و در صورت تمایل با خاک پسته و غنچه گلاب تزئین می کنیم. در آخر باقلوا را با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا