طرز تهیه بال مرغ در فر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت بال مرغ در فر
بال مرغ در فر یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای بین المللی است که با طعم ها و مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت بال مرغ در فر برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بال جوجه | 16 عدد |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
جعفری خشک | ½ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | 1 قطعه |
زعفران آب پز | کافی |
روغن زیتون | کافی |
کره | کافی |
نمک | کافی |
طرز پخت بال مرغ در فر
مرحله اول
برای تهیه بال مرغ خوشمزه در فر، در ابتدای کار پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کرده و با جعفری خشک، کمی نمک و روغن زیتون در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شود. .
مرحله دوم
حالا بال های مرغ را به کاسه اضافه کنید و مقداری زعفران پخته شده روی آن ها بریزید. سپس لیمو را از وسط نصف کرده و مقداری از آب آن را به کاسه اضافه کنید و بقیه را با پوست به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله بال های مرغ را خوب ماساژ می دهیم تا طعم ها گرفته شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بال های مرغ را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم
حالا 15 دقیقه قبل از استراحت بال مرغ، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کمی روغن مایع چرب کنید، سپس بال های مرغ مزه دار شده را در آن بچینید.
مرحله پنجم
حالا تابه را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید بال های مرغ به مدت 15 دقیقه در فر بماند. بعد از گذشت این مدت ظرف را از فر خارج کرده و بال های مرغ را با کمی روغن و زعفران دم کرده بمالید.
مرحله ششم
سپس قالب را دوباره در فر قرار دهید و اجازه دهید بال های مرغ در فر بمانند تا کاملا بپزند و روی آن طلایی شود. وقتی بالهای مرغ کاملاً پخت، ظرف را از فر خارج کرده و بالهای مرغ را با برنج سرو کنید. نوش جان.