آشپزی

طرز تهیه بامیه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بامیه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

دستور پخت بامیه

بامیه یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در ماه مبارک رمضان به همراه زولبیا سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. دستور پخت بامیه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای پاستا بامیه
اب 1 فنجان
کره 25 گرم
آرد قنادی 1 فنجان
یک تخم مرغ 3 عدد
وانیل ½ قاشق چایخوری
نوار شربت 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت بار
قند 3 لیوان
اب 1.5 فنجان
گل سرخ ¼ فنجان
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
دانه هل 4 عدد
جوهر لیمو ½ قاشق چایخوری
گلوکز 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت بامیه

مرحله اول

من آماده می کنم بامیه خانگی در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه آب در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس بدون هم زدن اجازه می دهیم شکر کاملا حل شود.

مرحله دوم

در حالی که ذرات شکر در حال حل شدن هستند، جوهر لیمو را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید، سپس برس را در آن فرو کنید و برای جلوگیری از شکرک زدن شربت، کناره های کاسه را مدام تمیز کنید.

سطح سوم

بعد از حل شدن کامل شکر، گلاب را با زعفران دم کرده و دانه هل را به قابلمه اضافه می کنیم و به مدت 25 دقیقه بدون هم زدن روی اجاق می گذاریم. بعد از این مدت گلوکز مایع را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس شربت را هم زده و از روی حرارت برمی داریم. سپس شربت را از صافی صاف می کنیم تا کاملا یکدست شود و بعد از آن می گذاریم شربت کاملا خنک شود. حالا رب بامیه درست می کنیم.

مرحله پنجم

برای این کار آرد را در صافی ریخته و 3 بار الک می کنند سپس در قابلمه مناسبی آب می ریزند و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهند. سپس کره را به تابه اضافه کنید و آب را به جوش بیاورید.

مرحله ششم

وقتی آب جوش آمد بلافاصله آرد را به قابلمه اضافه کنید سپس با قاشق چوبی مدام هم بزنید تا خمیر در قابلمه جمع شود. برای بهبود کیفیت بامیه، خمیر را به مدت 10 دقیقه گرم کنید.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که هدف از حرارت دادن این است که خمیر را با یک قاشق حرارت باز و بسته کنید. بعد از 10 دقیقه خمیر را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید تا حرارت کمی کم شود.

مرحله هشتم

وقتی خمیر خنک شد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید، سپس با دور تند همزن برقی خوب بزنید تا تخم مرغ ها داخل خمیر جا بیفتند. سپس وانیل و شربت را به همراه تخم مرغ دوم به کاسه خمیر اضافه کنید.

مرحله نهم

حالا دوباره خمیر را با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. سپس با توجه به بافت خمیر اگر بافت خمیر چسبناک و کشدار بود تخم مرغ سوم را اضافه نمی کنیم وگرنه اضافه می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله خمیر را داخل قیف با سر مخصوص بامیه می ریزیم سپس به اندازه ای روغن مایع اضافه می کنیم که بامیه ها در ظرف کوچکی شناور شوند. حالا بامیه ها را به اندازه دلخواه داخل قابلمه بریزید.

مرحله یازدهم

توجه داشته باشید که قبل از قرار دادن قابلمه روی اجاق گاز، بامیه ها را در روغن سرد بریزید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا روغن خوب داغ شود سپس بامیه ها کاملا پخته و طلایی شوند.

مرحله دوازدهم

وقتی بامیه ها کاملا پخته شد با صافی از کره جدا کنید و بلافاصله به شربت اضافه کنید. سپس اجازه دهید بامیه ها به مدت 5 تا 10 دقیقه در شربت بمانند تا شربت جذب آنها شود.

مرحله سیزدهم

بعد از این مدت بامیه ها را از شربت جدا می کنیم سپس در آبکش می گذاریم تا شربت اضافی آنها گرفته شود. سپس بامیه ها را در بشقاب مورد نظر می چینیم و روی آن را با خاک پسته تزئین می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا