آشپزی

طرز تهیه بامیه مرغ با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بامیه مرغ

بامیه مرغ یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعمی است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود، می توانید از بامیه مرغ به عنوان پیش غذای مناسب برای پذیرایی استفاده کنید، این فینگر فود ساده به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه بامیه مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
سینه مرغ سوخاری 1 قطعه
سیب زمینی آب پز کوچک 1 قطعه
نان تست 2 عدد
پیتزا با پنیر 50 گرم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
شیر نر 1 لیوان سر خالی
نمک و فلفل کافی
فلفل سیاه و پودر سیر کافی
شوید، ریحان و پیازچه تازه برای تزیین کافی
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین کافی

طرز تهیه بامیه مرغ

مرحله 1: پختن سینه مرغ

ابتدا مقداری سینه مرغ را در قابلمه بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و مقداری نمک و زردچوبه اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید سپس سینه های مرغ را حدود یک ساعت بپزید.

مرحله 2: پختن سیب زمینی

در این حین ابتدا سیب زمینی ها را شسته سپس در قابلمه بریزید و کمی آب روی آن ها بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا سیب زمینی ها حدود 40 تا 45 دقیقه بپزند و بافت آن کاملا نرم شود و هسته آن کاملاً نرم شود. پخته شده

مرحله 3: جعفری را بشویید و خرد کنید

سپس مقداری جعفری را بشویید و در سبد قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس جعفری را ریز خرد کرده و کنار بگذارید و بسته به ذائقه می توانید از سبزی های دیگر مانند نعناع یا گشنیز استفاده کنید.

مرحله 4: نان تست را با شیر خیس کنید

سپس مقداری نان تست را به قطعات کوچک برش دهید و روی آن ها شیر بریزید و بگذارید شیر خوب خیس بخورد و نرم شود سپس نان تست های نرم شده را با دست فشار دهید تا خمیر شوند و بافت نرم و لطیفی حاصل شود.

مرحله 5: مرغ را خرد کرده و ریش ریش کنید

بعد از اینکه مرغ خوب پخت، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد، سپس سینه های مرغ را خرد کرده و روی سینی فر قرار دهید، اگر مرغ باقی مانده بود، می توانید از آن استفاده کنید.

مرحله ششم: سیب زمینی ها را رنده کنید و به مواد اضافه کنید

پس از پخته شدن سیب زمینی ها، قابلمه را از روی حرارت بردارید، بگذارید کاملا خنک شود، سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید، سپس آنها را ریز یا درشت رنده کنید، به ظرف نان تست و مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم: جعفری و شیر را داخل مواد خرد کنید

سپس جعفری خرد شده را روی مواد بریزید، مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس کمی شیر به مواد اضافه کنید، همه مواد را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا بافت مخلوط صاف شود، در این مرحله شیر باید کاملا جذب شود. مواد می روند و یکدست می شوند.

مرحله هشتم: ادویه ها را به مواد اضافه کنید

سپس مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کرده، با هم مخلوط کنید، سپس طبق ذائقه خود مقداری فلفل و پودر سیر را روی مواد ریخته، با هم مخلوط کنید، مخلوط را خوب ورز دهید تا ادویه ها کاملا با مواد مخلوط شوند و اجازه دهید تا عطر به آنها پخش شد.

مرحله 9: پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه کنید

سپس طبق ذائقه خود مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید، مخلوط کنید تا عطر و طعم پنیر پیتزا کاملا جذب مواد شود، مقدار پنیر پیتزا بستگی به سلیقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد کشش بیشتری دارد. بامیه در حال افزایش است.

مرحله 10: مخلوط را در یخچال بگذارید تا استراحت کند

وقتی همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کردید و بافت یکدستی به دست آمد، روی کاسه را با نایلون بپوشانید و در یخچال قرار دهید، سپس اجازه دهید مواد حدود نیم ساعت در یخچال بماند و طعم آن کاملا جذب شود.

مرحله یازدهم: مواد را از یخچال خارج کنید

بعد از این مدت ظرف را با مواد از یخچال خارج کنید سپس سر ظرف را بردارید سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، اگر می خواهید بامیه بزرگتر شود می توانید مقدار بیشتری از مواد را بردارید. و آنها را شکل دهید.

مرحله 12: شکل دادن به بامیه

سپس مواد را با دست فرم دهید و به شکل بیضی یا رول کوچک در آورید و همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و در ظرف بچینید، سعی کنید همه مواد را به یک شکل و اندازه در آورید، می توانید به آنها فرم دهید شکل دادن به روشی دیگر

مرحله 13: بامیه ها را سرخ کنید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس بامیه ها را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید وقتی یک طرف بامیه ها خوب سرخ شد و طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شده هم خوبه

مرحله چهاردهم: بامیه ها را تزئین کنید

وقتی بامیه ها آماده شد آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید سپس با مقداری برگ نعناع و شوید و ریحان تازه تزئین کنید، همچنین می توانید به سلیقه خود کمی سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی روی آن ها بریزید. در آخر بامیه مرغ را به عنوان یک غذای خوشمزه و ساده یا یک پیش غذای شیک برای پذیرایی و مهمانی همراه با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا