آشپزی

طرز تهیه بامیه هندی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بامیه هندی

بامیه هندی یکی از شیرینی های خوشمزه و اصیل هندی است که بافتی سبک و ترد دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه بامیه هندی برای طرز تهیه بامیه هندی همراه باشید

مواد لازم برای بامیه هندی
آرد شیرینی پزی 1 فنجان
اب 1 لیوان و نیم
روغن مایع 30 گرم
نوار شربت 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 2 تا 2 عدد و نیم

طرز تهیه بامیه هندی

مرحله اول

به طرز تهیه بامیه هندی ابتدا مقداری آب در ماهیتابه بریزید و سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند سپس آردی را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکنواخت باشد را در تابه الک کنید.

مرحله دوم

سپس حرارت را خاموش کرده و با لیسک شروع به هم زدن آرد در تابه کنید تا آرد و آب کاملا مخلوط شوند، وقتی آرد کاملا با آب مخلوط شد و خمیر شکل گرفت و چسبید، حرارت را دوباره روشن کنید و مدام هم بزنید. مخلوط

سطح سوم

در حین ورز دادن خمیر دقت کنید که خمیر را از دور تابه جمع کنید و تا وسط تابه بیاورید و دوباره خمیر را در تابه پهن کنید و وقتی خمیر را جمع کردید آن را بچرخانید تا تمام قسمت های خمیر داغ شود. و به اصطلاح داغ.

مرحله چهارم

خمیر را به مدت 5 تا 7 دقیقه حرارت دهید تا رطوبت کاملا به خمیر کشیده شود و بافت یکدست و یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس با کفگیر خمیر را با کلاهک به سمت پایین برگردانید تا خمیر کمی خنک شود و حرارت از بین برود و در آخر خمیر باید نرم باشد یعنی نه خیلی گرم و نه خیلی سرد.سپس تخم مرغ ها را داخل ظرف بریزید. کاسه و وانیل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

اگر از تخم مرغ درشت استفاده می کنید، دو عدد تخم مرغ کافی است، اما اگر از تخم مرغ متوسط ​​استفاده می کنید، دو عدد و نیم تخم مرغ را در ظرف بریزید، سپس تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا هم زده شوند و طعم وانیل به خوبی پخش شود.

مرحله هفتم

سپس نیمی از تخم مرغ ها را روی خمیر بریزید و شربت را که همان غلظت عسل است به مواد اضافه کنید و مواظب غلظت شربت باشید تا رقیق نشود سپس با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط شود. خمیر یکدست است و بقیه تخم مرغ را بریزید.

مرحله هشتم

با همزن برقی مواد را مدام هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود سپس اطراف کاسه را با لیسک تمیز کنید و سپس خمیر را داخل قیف بریزید و روی آن را با هر چربی که دوست دارید بپوشانید.

مرحله نهم

سپس کف قالب یا قالب را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی قرار دهید، اگر از کاغذهای روغنی مقاوم در برابر آتش استفاده نمی کنید، کاغذ را حتما با روغن مایع چرب کنید تا خمیر روی آن نریزد، به کاغذ بچسبید. و این ظاهر آن را خراب نمی کند.

مرحله دهم

سپس شکل و طرح مورد نظر را با قیف روی کاغذ روغنی بکوبید سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 185 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید 8 دقیقه بپزد و 10 دقیقه بپزید.

مرحله یازدهم

مواظب باشید همه مایه را داخل قالب نریزید و ابتدا مقداری شیرینی تهیه کنید و سرخ کنید و داخل شهد بریزید و بقیه خمیر را با نایلون بپوشانید و بعد از اینکه مقداری از آنها تمام شد بقیه خمیر را در ظرف بریزید. قیف و درست کنید

مرحله دوازدهم

در همین حین در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس وقتی کناره های بامیه ها کمی طلایی شد تابه را از فر خارج کرده و به آرامی بامیه ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و بچینید. در ظرف روغن

مرحله سیزدهم

سپس اجازه دهید بامیه ها سرخ شوند وقتی دو طرف بامیه ها طلایی شد آنها را از روغن خارج کرده و در شهد نرمی که از قبل آماده کرده بودید بریزید.

مرحله چهاردهم

اگر می خواهید بامیه ها شیرینی کمتری داشته باشند، خیلی سریع آنها را از شهد خارج کنید، اما اگر می خواهید شیرینی بامیه ها بیشتر شود، بگذارید 1-2 دقیقه در شهد خیس بخورند و کمی آنها را در شهد بچرخانید.

مرحله پانزدهم

سپس بامیه ها را از شهد خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید و به سلیقه و سلیقه خود مقداری پودر پسته یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، بادام، کنجد و فندق آسیاب شده را روی آن ها بریزید و بامیه ها را روی آن ها قرار دهید. تزئین کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا