آشپزی

طرز تهیه بانت کیک وانیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک وانیلی

کیک وانیلی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافتی بسیار نرم و اسفنجی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک وانیلی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک وانیلی
آرد قنادی 3 فنجان
قند 1 و ¼ فنجان
کره 300 گرم
یک تخم مرغ 6 عدد
پودر خمیرمایه 2 و ¼ قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1 قاشق غذاخوری
شیر نر ¾ فنجان
نمک 1.5 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک وانیلی

مرحله اول

برای تهیه کیک وانیلی خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن با دمای محیط سازگار شود سپس فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید.

مرحله دوم

سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود سپس در ظرف مناسبی کره ای که به دمای محیط رسیده است را با شکر بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مخلوط کره کرم رنگ و کرمی شود.

سطح سوم

حالا نمک و بیکینگ پودر را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها یکدست شوند.

مرحله چهارم

سپس پس از افزودن 3 عدد تخم مرغ، 2 قاشق آرد را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس به همین ترتیب بقیه تخم مرغ ها را به همراه 4 قاشق آرد پشت سر هم به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. پس از اضافه کردن تخم مرغ ششم، اسانس وانیل را به کاسه اضافه کنید، سپس یک سوم آرد باقی مانده را اضافه کنید و با همزن به صورت دورانی مخلوط کنید.

مرحله ششم

وقتی مایه کیک یکدست شد، نصف شیر را به کاسه اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید، سپس یک سوم آرد را با بقیه شیر به ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر کیک یکدست شود.

مرحله هفتم

سپس مقدار باقی مانده آرد را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دایره ای هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا فرم خالی را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و آرد می پاشیم.

مرحله هشتم

حالا قالب را وارونه نگه می داریم تا آرد اضافی گرفته شود سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار قالب را روی سطح محکم فشار می دهیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک گرفته شود.

مرحله نهم

سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید، سپس کیک را به مدت 50 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید، در غیر این صورت پف کیک به خواب می رود.

مرحله دهم

بعد از این مدت برای اطمینان از پخته شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل وسط کیک فرو کنید سپس آن را بردارید. حالا فرم را از فر در می آوریم.

مرحله یازدهم

سپس اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر روی کیک را با پودر قند تزئین کرده و چای تازه دم کرده را روی آن بریزید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا