آشپزی

طرز تهیه برشتوک نخودچی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه برشتوک نخودچی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه براستوک از نخود

برشتوک نخودچی یکی از شیرینی های لذیذ و قدیمی ایرانی است که با مواد و دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه براستوک از نخود برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای براستوک نخود
آرد نخودچی 1 فنجان
کره 100 گرم
شکر پودر شده ½ فنجان
پودر هل ½ قاشق چایخوری
رنگ ژله قرمز 3 قطره

طرز تهیه براستوک از نخود

مرحله اول

من آماده می کنم براستوک نخود خوشمزه در ابتدای کار آرد نخودچی را در تابه مناسبی الک کرده سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. مراقب باشید آرد نخودچی زود می سوزد.

مرحله دوم

بعد از این مدت کره را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا کره و آرد با هم مخلوط شوند. سپس پودر قند را داخل تابه الک می کنیم سپس پودر هل را به همراه رنگ ژله ای داخل تابه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

سطح سوم

وقتی مواد کاملا با هم ترکیب شدند و رنگ گرفتند، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای براستوک کمی کاهش یابد. وقتی کیک خنک شد از آن جدا می کنیم و در قالب سیلیکونی می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا برشتوک را با دست خوب فشار می دهیم تا بین مواد برشتوک فاصله ای نباشد سپس حباب ایجاد نشود. سپس قالب را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا