آشپزی

طرز تهیه برنجک با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه برنجک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه برنج

برنجک یکی از قدیمی ترین شیرینی های شمال کشورمان است که با طعم های مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه برنج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای برنج
برنج هندی 2 فنجان
نمک و روغن مایع کافی

طرز تهیه برنج

مرحله اول

برای تهیه برنج به روش شمالی ابتدا برنج را چند بار می شوییم سپس در ظرف آب می ریزیم. سپس 1 قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم سپس برنج را به مدت 12 ساعت در آب می گذاریم تا خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا بعد از این مدت یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد می گذاریم سپس به اندازه ای نمک اضافه می کنیم تا برنج خوش طعم شود. توجه داشته باشید بعد از اینکه برنج را پختیم، آن را آبکشی نکنیم.

سطح سوم

در این مرحله برنج را در آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی آن کشیده شود سپس آن را در قابلمه آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم برنج به مدت 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه تمام شود.

مرحله چهارم

حالا بعد از گذشت این مدت قابلمه را از روی حرارت برمی داریم سپس برنج را در آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس سطح کار را با یک پارچه نخی تمیز بپوشانید و برنج را روی آن بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله برنج را روی پارچه پهن می کنیم تا دانه های برنج جمع نشوند و به هم نچسبند. سپس اجازه دهید برنج به مدت ۲ تا ۳ روز در دمای اتاق بماند تا کاملا خشک شود.

مرحله ششم

حالا بعد از گذشت این مدت قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس آبکش را در قابلمه می گذاریم و روغن مایع را به اندازه ای که روی آبکش را بپوشاند و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری برنج خشک را داخل الک می ریزیم و بلافاصله بعد از پف کردن، الک را از روغن خارج می کنیم و برنج را در آبکش می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد گلوله های برنج را به همین ترتیب درست می کنیم.

مرحله هشتم

در آخر اجازه دهید گلوله های برنج کاملا خنک شوند سپس در ظرف درب دار یا کیسه فریزر بریزید و درب آن را ببندید. این کار برای این است که برنج نفس نکشد و پفک نخوابد. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا