آشپزی

طرز تهیه بزقرمه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بزقرمه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنیر بز

بزقرمه که با نام های دیگری هم شناخته می شود یکی از غذاهای سنتی و اصیل استان کرمان است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه پنیر بز برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 400 گرم
نخود فرنگی 1.5 فنجان
سیر 6 عدد قرص
پیاز 2 عدد
پنیر کوتاژ 5 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی
فلفل قرمز و پیازچه برای تزئین

طرز تهیه پنیر بز

مرحله اول

برای تهیه پنیر بزی کرمانی در ابتدای کار نخود را از شب قبل در ظرفی آب می ریزیم و می گذاریم خوب خیس بخورد تا نفخ آن برطرف شود. بهتر است مقداری زیره داخل کاسه بریزید تا نخود پف کند.

مرحله دوم

نخودها را آبکشی کرده و همراه با 2 لیوان آب در قابلمه مناسبی بریزید سپس روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا حرارت را کم کنید و کف را روی آب جمع کنید و دور بریزید.

سطح سوم

بعد از 30 تا 40 دقیقه نخود را آبکشی کرده و کنار بگذارید. سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و همراه با کمی روغن در ظرف مناسبی می ریزیم و پس از آن ظرف را روی اجاق می گذاریم.

مرحله چهارم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا شفاف شود سپس مقداری سیر را در قابلمه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی سیر به مشام برسد. سپس گوشت را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

مواد را کمی تفت دهید سپس 4 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد. پس از پخت کامل گوشت، آن را از قابلمه خارج کرده و به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله ششم

در این مرحله نخودها را با چرخ گوشت می کوبیم سپس همراه با گوشت و پنیر در قابلمه مناسبی می ریزیم. سپس زعفران پخته شده را به همراه ۱ پیمانه آبکش به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا مواد را به مدت 15 دقیقه با گوشت کوب عقب و جلو می زنیم تا بافت آنها یکدست شود. بعد از این مدت نمک غذا را اندازه می کنیم و در ظرف سرو می ریزیم.

مرحله هشتم

برای تزیین این غذا می توانیم مانند بادمجان حلیم از گردو، کشک، فلفل چیلی، فلفل چیلی و فلفل چیلی استفاده کنیم. سرگرمی روز ظرف را به سلیقه خود تزیین می کنیم و با نان و سبزیجات سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا