طرز تهیه بستنی توت فرنگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه بستنی توت فرنگی
بستنی توت فرنگی یکی از بستنی های بین المللی خوشمزه است که مناسب روزهای گرم تابستان است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بستنی توت فرنگی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
توت فرنگی | 150 گرم |
شیر عسل | 4 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 100 گرم |
شیر نر | ⅓ شیشه |
مواد لازم شیر عسلی |
|
شیر نر | 2 فنجان |
قند | ¼ فنجان |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه بستنی توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه بستنی خانگی توت فرنگی ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و قسمت های آسیب دیده را جدا کنید سپس به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند.
مرحله دوم
سپس شیر عسلی را تهیه می کنیم به این صورت که شیر را به همراه شکر در قابلمه ای مناسب می ریزیم و سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا شیر کمی غلیظ شود.
سطح سوم
وقتی شیر کمی غلیظ شد، کره را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. پس از حباب زدن شیر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید، سپس هم بزنید و اجازه دهید عسل خنک شود.
مرحله چهارم
بعد از 2 ساعت توت فرنگی ها را از فریزر خارج کرده و در مخلوط کن بریزید. در مرحله بعد شیر عسل را به همراه شیر صبحانه و خامه به همزن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
حالا بستنی را در یک ظرف پلاستیکی درب دار بریزید و به مدت 5 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ زده و سفت شود. بعد از این مدت بستنی را از فریزر خارج کرده و با قاشق خارج کنید.
مرحله ششم
حالا گلوله های بستنی را در ظرف مورد نظر می گذاریم سپس با سس شکلات و برش های توت فرنگی تزئین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان. در صورت تمایل می توانیم یک عدد موز نیز به مواد بستنی اضافه کنیم.