طرز تهیه بستنی حصیری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/04/bastani-hasiri-600x470.jpg)
طرز تهیه بستنی از نی
بستنی با نی یکی از دسرهای خوشمزه و بین المللی است که طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی با نی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای بستنی با نی |
|
شیر نر | 500 لیتر |
قند | 130 گرم |
روباه | 2.5 گرم |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه بستنی از نی
مرحله اول
برای تهیه بستنی با نی در منزل در ابتدای کار شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی آتش بگذارید سپس شیر را بجوشانید. حالا روباه را با شکر مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
وقتی شیر به جوش آمد، مخلوط شکر و طلاب را کم کم به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا در شیر حل شود. بعد از اضافه کردن تمام مخلوط شکر، مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
سطح سوم
وقتی مخلوط شیر به غلظت فرنی نزدیک شد، گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. وقتی دمای بستنی کمی کاهش یافت، در ظرف مناسبی ریخته می شود.
مرحله چهارم
حالا پودر زعفران را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس در دمای محیط بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس درب ظرف را ببندید و به مدت 45 دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله پنجم
بعد از این مدت ظرف را از فریزر خارج کرده و با چنگال مخلوط می کنیم و دوباره روی ظرف را می پوشانیم و 45 دقیقه دیگر در فریزر می گذاریم. این مراحل را 7 بار تکرار می کنیم.
مرحله ششم
این کار از یخ زدگی و لطافت بستنی جلوگیری می کند. بعد از بار هفتم روی ظرف را میپوشانند و یک شب در فریزر نگهداری میکنند تا کاملا یخ بزند و بعد از آن بین نی سرو میشود. نوش جان.