طرز تهیه بستنی سنتی فوری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بستنی سنتی فوری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه بستنی فوری سنتی
بستنی فوری سنتی یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی فوری سنتی در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
شیر نر | ⅔ لیوان |
زرده | 1 قطعه |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | ⅔ لیوان |
قند | ½ فنجان |
کرم رنگ | 200 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
زعفران آب پز غلیظ | کافی |
طرز تهیه بستنی فوری سنتی
مرحله اول
برای تهیه بستنی فوری سنتی در منزل، در ابتدای کار، شیر، گلاب و زعفران دم کرده غلیظ را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا زرده تخم مرغ و شکر را در ظرفی جداگانه بریزید.
مرحله دوم
حالا داخل کاسه با همزن دستی مواد را خوب هم میزنیم تا یکدست شود سپس مخلوط شیر را در 3 مرحله به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
سطح سوم
وقتی مخلوط شیر کاملا یکدست شد آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کاملا در مخلوط شیر حل شود سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.
مرحله چهارم
وقتی مخلوط بستنی به غلظت فرنی رسید ظرف را از روی حرارت بردارید سپس وانیل را اضافه کنید. حالا خامه را در ظرفی جداگانه بریزید و یک پیمانه بستنی به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله پنجم
وقتی خامه کاملا آب شد و دمای بستنی یکسان شد، آن را به ظرف اضافه کنید، سپس خوب هم بزنید تا خامه داخل بستنی پخش شود. حالا بستنی را در یک کاسه ترجیحا استیل بریزید.
مرحله ششم
سپس برش های پسته را روی بستنی پخش کنید و به مدت 3 ساعت در فریزر قرار دهید. در همین حین مقداری از خامه صبحانه را روی کاغذ روغنی بریزید و آن را نازک پهن کنید.
مرحله هفتم
بعد از آن خامه را در یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شود و بعد به اندازه های دلخواه برش می دهیم و روی بستنی می گذاریم. وقتی بستنی کاملا سفت شد آن را از یخچال خارج کرده و سرو کنید. نوش جان.
5
2