آشپزی

طرز تهیه بلال با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بلال را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه لپه

بلال یکی از غذاهای بین المللی جذاب و بسیار خوشمزه است که می توان آن را با طعم های مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه لپه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ذرت کامل 4 عدد
شیر نر 1 فنجان
کره 50 گرم
آبلیموی تازه 3 قاشق غذاخوری
پودر آویشن و نمک کافی

طرز تهیه لپه

مرحله اول

من آماده می کنم لپه های خوشمزه در ابتدای کار پوست لپه ها را جدا می کنیم و در قابلمه می گذاریم. سپس شیر را روی لپه ها بریزید و آب اضافه کنید تا روی لپه ها را بپوشاند.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس لپه ها را به مدت 1 ساعت روی آتش می گذاریم تا بپزند. سپس بعد از گذشت این مدت یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله کره را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید کره ذوب شود. سپس آبلیموی تازه، پودر آویشن و نمک را به آن اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. سپس لپه ها را در سینی می چینیم.

مرحله چهارم

در آخر مخلوط کره را روی لپه ها بریزید و اجازه دهید لپه به مدت 5 دقیقه در سس مخصوص بماند تا سس به خورد آن برود سپس لپه ها را در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا