طرز تهیه بلدرچین تنوری در فر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بلدرچین تنوری در فر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز پخت بلدرچین تنوری در فر
بلدرچین تنوری یکی از انواع غذاهای بین المللی لذیذ است که در برخی از کشورها به مناسبت های خاص تهیه می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز پخت بلدرچین تنوری در فر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
بلدرچین ها | 4 عدد |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 5 قرص |
فلفل | 1 قطعه |
سیب زمینیها | 1 قطعه بزرگ |
هویج | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
کره | 50 گرم |
زعفران آب پز | ½ فنجان |
فلفل سیاه و آویشن | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
طرز پخت بلدرچین تنوری در فر
مرحله اول
برای تهیه بلدرچین تنوری خوشمزه در ابتدای کار قسمت های داخلی و خارجی بلدرچین ها را با زعفران دم کرده خوب ماساژ می دهیم سپس آب لیموترش را با فلفل قرمز و آویشن و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط آبلیمو و ادویه ها را روی گوشت بلدرچین می زنیم و بعد پیاز و فلفل را خلال می کنیم. سپس سیر را ریز خرد می کنیم، سپس نیمی از مواد را در شکم بلدرچین ها می ریزیم.
سطح سوم
بلدرچین ها را با سیر و پیاز و فلفل باقی مانده تقسیم می کنند سپس روی ظرف را سلفون می پوشانند و حداقل 4 ساعت در یخچال می گذارند تا بلدرچین ها خوش طعم شوند.
مرحله چهارم
بعد از گذشت زمان فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم و می گذاریم گرم شود و بعد از آن ظرف مناسب فر را انتخاب می کنیم. سپس سیب زمینی و هویج را خرد کرده و کف ظرف می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سیب زمینی و هویج را با روغن یا روغن زیتون همراه با نمک و فلفل و ادویه های دلخواه می ریزند سپس بلدرچین ها را روی آن ها قرار می دهند. سپس سیر و فلفل و پیاز خرد شده را در کنار بلدرچین ها می گذاریم.
مرحله ششم
گوجه ها را هم لابه لای ظرف می چینیم سپس یک لایه کاغذ روغنی روی ظرف می چینیم. سپس یک لایه فویل آلومینیومی روی کاغذ روغنی می گذاریم سپس به مدت یک ساعت تا یک ساعت و 15 دقیقه در فر می گذاریم.
مرحله هفتم
بعد از این مدت کره را با کمی زعفران مخلوط می کنیم سپس ظرف را از فر خارج کرده و باز می کنیم. سپس بلدرچین ها را با قلم مو کره بمالید و دوباره در فر قرار دهید تا بلدرچین ها طلایی شوند.
مرحله هشتم
برای داشتن بلدرچین بهتر و خوشمزهتر در انتها، خوب است کره و زعفران را چندین بار تکرار کنید. در آخر بلدرچین ها را در ظرف سرو بریزید و سس باقی مانده را در کنار آن سرو کنید.
5
2