آشپزی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بیسکویت دارچینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بیسکویت دارچینی

بیسکویت دارچینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و معطر است که برای سرو در مهمانی های خاص بسیار مناسب است. آموزش کامل گام به گام را ببینید طرز تهیه بیسکویت دارچینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای بیسکویت دارچینی
گل کامل دانه 160 گرم
یک تخم مرغ 1 عدد وسط
شکر قهوهای 85 گرم
پودر خمیرمایه ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
نمک 1 پنس

طرز تهیه بیسکویت دارچینی

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت دارچینی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با کره مایع چرب می کنیم.

مرحله دوم

سپس در ظرف مناسبی تخم مرغ را به همراه وانیل، شکر قهوه ای و روغن مایع ریخته و با قاشق مخلوط می کنیم. حالا آرد سبوس دار، نمک، بکینگ پودر و پودر دارچین را با هم مخلوط می کنیم.

سطح سوم

حالا مواد خشک را 3 بار الک می کنیم و کم کم به ظرف اضافه می کنیم سپس با لیسک هم می زنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید که به دست نچسبد. توجه داشته باشید که خمیر نباید استراحت کند.

مرحله چهارم

سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی گذاشته و به کمک وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن می کنیم سپس با کاتر مورد نظر برش می دهیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر قرار می دهیم و سینی در وسط فر قرار می گیرد.

مرحله پنجم

حالا اجازه دهید بیسکویت ها به مدت 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید بیسکویت ها کاملا خنک شوند بدون اینکه به آنها دست بزنید.

مرحله ششم

بعد از خنک شدن کوکی ها روی آنها را با عسل گرم مالیده و با شکلات آب شده تزئین کنید. سرگرمی روز بیسکویت ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با چای زعفرانی سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا