آشپزی

طرز تهیه بیسکویت کنجدی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه بیسکویت کنجدی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه بیسکویت کنجدی

کراکر کنجدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که در دستور پخت های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کراکر کنجدی در ادامه مطلب همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای تهیه بیسکویت کنجدی
یک تخم مرغ 1 قطعه
شکر دانه ریز 50 گرم
روغن مایع 40 گرم
آرد سفید 160 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
کنجد کافی

طرز تهیه بیسکویت کنجدی

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت کنجدی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ را به همراه وانیل، شکر دانه ریز و روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را با چنگال خوب هم بزنید تا ذرات شکر تقریبا حل شود سپس 1 قاشق غذاخوری کنجد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا کنجد در کل مخلوط پخش شود.

سطح سوم

حالا آرد و بیکینگ پودر را در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید و وقتی خمیر نرمی به دست نمی آید که به دست نچسبد آرد اضافه نکنید.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر به دست آمده را بین دو کیسه فریزر قرار داده و با وردنه به ضخامت 3 تا 4 میلی متر پهن می کنیم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با کاتر مورد نظر خمیر را شکل می دهیم و داخل سینی می گذاریم.

مرحله پنجم

سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا زمانی که بیسکویت ها کاملاً بپزند، 12 تا 15 دقیقه. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید بیسکویت ها بدون دست زدن به آنها خنک شوند. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا