آشپزی

طرز تهیه بیسکو حلوا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه حلوای بیسکویتی

حلوای بیسکو یکی از انواع حلواهای مجلسی است که برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله با بیسکویت درست می شود. طرز تهیه حلوای بیسکویتی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای حلوای بیسکویتی
کره 100 گرم
پودر قند یا شکر 4 قاشق غذاخوری
زرده 2 عدد
وانیل ½ قاشق چایخوری
ارد 1 و ⅓ فنجان
پودر بکنیگ ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه حلوای بیسکویتی

مرحله اول

برای تهیه حلوای مجلسی بیسکو 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و کاملا نرم شود.

مرحله دوم

حالا در ظرف مناسبی کره ای را که به دمای محیط رسیده اضافه کنید سپس پودر قند را داخل الک بریزید و روی کره له کنید. سپس کره را با همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه با دور تند مخلوط می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله که مخلوط کره کاملا کرمی شد هم زدن را قطع می کنیم. سپس زرده را از سفیده جدا می کنیم و به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا نیمی از آرد را به همراه بیکینگ پودر داخل الک بریزید سپس 3 بار الک کنید و یکباره به مخلوط زرده اضافه کنید. سپس با لیسک خمیر را هم می زنیم سپس باقی مانده آرد را داخل الک می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را 3 بار الک می کنیم سپس کم کم به خمیر اضافه می کنیم و با نوک انگشتان ورز می دهیم. حالا وقتی خمیر نرمی به دست آمد که به دست نچسبد، آرد را قطع می کنیم.

مرحله ششم

مراقب باشید خمیر را زیاد ورز ندهید، در غیر این صورت کره آب می شود و روغن خمیر از بین می رود. سپس با کیسه فریزر روی کاسه را با خمیر می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا کمی سفت شود.

مرحله هفتم

در این مرحله خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید. سپس پس از گذشت این مدت خمیر را از یخچال خارج می کنیم سپس خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار می دهیم و با وردنه آن را باز می کنیم.

مرحله هشتم

حالا با کاتر گرد خمیر را شکل می دهیم سپس دو طرف ظرف رژیمی را با کاغذ کره ای می پوشانیم. سپس خمیرهای فرم گرفته را با فاصله از هم در تابه می چینیم سپس روی حرارت ملایم روی پخش کننده قرار می دهیم.

مرحله نهم

در این مرحله درب قابلمه را می بندیم و قابلمه را روی شعله قرار می دهیم سپس بیسکویت ها را به مدت 20-30 دقیقه روی اجاق گاز می گذاریم تا پخته شود. بعد از این مدت اجاق گاز را خاموش می کنیم.

مرحله دهم

در انتها درب سینی را باز کنید، اجازه دهید بیسکویت ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را از کاغذ فر خارج کنید. در آخر روی بیسکویت ها را با حلوای مورد نظر بپوشانید و در ظرف مورد نظر بچینید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا