آشپزی

طرز تهیه تارت آلبالو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه تارت گیلاس

تارت گیلاس یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و ترد دارد. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه تارت آلبالو به سایت آموزشی تیف چی سری بزنید.

مواد لازم برای خمیر
ارد 370 گرم
شکر پودر شده 50 گرم
روغن سرد 170 گرم
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شیر سرد 1/2 فنجان
زرده 1 قطعه
مواد لازم برای لایه میانی
گیلاس 800 گرم
قند 700 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آب سرد 1/3 فنجان
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
زرده 1 قطعه
شیر نر 1 قاشق چایخوری
شکر دانه ای درشت کافی

طرز تهیه تارت گیلاس

مرحله اول: آرد را آماده کرده و الک کنید

برای تهیه تارت آلبالو ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس در ظرفی ریخته و نمک اضافه کرده و مخلوط کنید. مقدار آرد به کیفیت آن بستگی دارد.

مرحله 2: کره را به آرد اضافه کنید

بعد از آن کره را که در یخچال کاملا سرد شده به قطعات کوچک تقسیم کرده و به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شود و بافت آرد مانند خرده ریزه شود، سپس آرد را کنار می گذاریم و زرده تخم مرغ را می زنیم. در کاسه دیگری اضافه شد. روی آن بریزید

مرحله 3: آماده سازی زرده تخم مرغ

سپس با همزن برقی هم بزنید تا گلوله شوند و حجم آنها زیاد شود، سپس کمی پودر قند به زرده ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بافت مایه کرمی و یکدست شود. بودن

مرحله 4: وانیل را به مخلوط اضافه کنید

سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا وانیل در مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود سپس مخلوط را روی آرد بریزید و با لیسک مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. شکل گرفت.

مرحله 5: شیر را اضافه کنید و خمیر را آماده کنید

سپس شیر را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.ممکن است بعد از صاف و یکدست شدن بافت خمیر به شیر کمتری نیاز داشته باشید سپس در کیسه پلاستیکی قرار دهید.

مرحله ششم: خمیر را در یخچال بگذارید

سپس خمیر را با دست فشار دهید و داخل پلاستیک پهن کنید و بگذارید هوا بیرون بیاید سپس خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد و قوام آن سفت و منسجم شود آماده و آماده می شود.

مرحله هفتم: آلبالو را آماده کرده و شیرین کنید

آلبالوها را بشویید و ساقه و دانه های داخل آن را جدا کنید سپس در ظرفی بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس مخلوط آلبالو و شکر را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا آلبالوها نرم شوند. من می اندازم

مرحله 8: پختن گیلاس و درست کردن ژلاتین

بعد از این مدت ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید آلبالوها به آرامی بپزند و نرم شوند سپس مقداری پودر ژلاتین را داخل تابه بریزید و مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

مرحله 9: ژلاتین را به مخلوط آلبالو اضافه کنید

سپس کاسه مخلوط ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم نگه دارید تا ذرات پودر ژلاتین کاملا در آب حل شود و مخلوط شفاف و یکدست شود سپس مخلوط ژلاتین را به آلبالوها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.

مرحله 10: پیشنهادهای جایگزین برای محصولات میانی

به جای پودر ژلاتین و آب می توانید 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به آلبالوها اضافه کنید تا غلظت و یکنواختی آن بیشتر شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به جای مواد میانی می توانید از مربای آلبالو استفاده کنید. .

مرحله 11: آماده سازی و برش خمیر

سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید سپس سطح صافی را چرب کرده و هر قسمت از خمیر را به صورت دایره ای به قطر 2 سانتی متر پهن کنید سپس قالب تارت را با کره مایع یا کره چرب کنید. .

مرحله 12: خمیر را در قالب تارت قرار دهید

سپس خمیر را در قالب قرار دهید و با فشار دست به تمام ته قالب پهن کنید و کناره های قالب را با خمیر بپوشانید سپس کناره ها و ته خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا در حین خمیر پف نکند. پختن و خراب کردن قالب و ظاهر

مرحله 13: مواد میانی را پهن کرده و نوارهای خمیر را برش دهید

سپس مواد متوسط ​​داخل قالب را روی خمیر بریزید و پهن کنید و سپس سطح آن را صاف کنید و سپس قسمت دیگر خمیر را روی سطح صافی با وردنه پهن کنید و سپس با کاتر یا چاقوی تیز خمیر را برش بزنید. نوارهای بلند و باریک

مرحله چهاردهم: سطح شطرنجی را آماده کرده و در یخچال بگذارید

سپس روی سطح مواد میانی را با نوارهای خمیر به شکل شطرنجی بپوشانید و سپس با پارچه بپوشانید و سپس قالب را در یخچال قرار دهید و نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر جا بیفتد و عطر آن به مشام برسد. مواد میانی در او می افتد.

مرحله 15: آماده سازی مخلوط زرده تخم مرغ و شیر

سپس یک عدد زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا گلوله شود و بافت آن یکدست شود سپس کمی شیر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و بافت یکدست شود. شکل گرفت.

مرحله 16: خمیر را ورز دهید و دمای فر را تنظیم کنید

سپس روی سطح خمیر را با برس زرده و شیر آغشته کنید سپس به مقدار شکر دانه ریز روی خمیر بپاشید و سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله 17: پخت خمیر تارت

سپس خمیر تارت را به مدت 30-40 دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود و سطح آن طلایی شود، اگر سطح تارت طلایی نشد، گریل یا دمای بالای فر را به مدت 2 تا 3 دقیقه روشن کنید. دقیقه تا سطح تارت طلایی شود

مرحله 18: تارت را خنک کرده و بردارید

سپس تابه را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس تارت را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس به دلخواه مقداری مربای آلبالو یا عسل به آن اضافه کنید. طعم خود را رقیق می ریزند

مرحله 19: تارت را تزئین کرده و سرو کنید

سپس روی تارت را با خلال های آلبالو یا مقداری گردوی آسیاب شده تزیین کنید، سپس تارت آلبالو را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و این دسر شیک و خوشمزه را برای پذیرایی و مهمانی ها در کنار سایر دسرها، کیک ها و شیرینی ها سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا