طرز تهیه تارت آلبالو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه تارت گیلاس
تارت گیلاس یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و ترد دارد. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه تارت آلبالو به سایت آموزشی تیف چی سری بزنید.
مواد لازم برای خمیر | |
ارد | 370 گرم |
شکر پودر شده | 50 گرم |
روغن سرد | 170 گرم |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
شیر سرد | 1/2 فنجان |
زرده | 1 قطعه |
مواد لازم برای لایه میانی | |
گیلاس | 800 گرم |
قند | 700 گرم |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
آب سرد | 1/3 فنجان |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | |
زرده | 1 قطعه |
شیر نر | 1 قاشق چایخوری |
شکر دانه ای درشت | کافی |
طرز تهیه تارت گیلاس
مرحله اول: آرد را آماده کرده و الک کنید
برای تهیه تارت آلبالو ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس در ظرفی ریخته و نمک اضافه کرده و مخلوط کنید. مقدار آرد به کیفیت آن بستگی دارد.
مرحله 2: کره را به آرد اضافه کنید
بعد از آن کره را که در یخچال کاملا سرد شده به قطعات کوچک تقسیم کرده و به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شود و بافت آرد مانند خرده ریزه شود، سپس آرد را کنار می گذاریم و زرده تخم مرغ را می زنیم. در کاسه دیگری اضافه شد. روی آن بریزید
مرحله 3: آماده سازی زرده تخم مرغ
سپس با همزن برقی هم بزنید تا گلوله شوند و حجم آنها زیاد شود، سپس کمی پودر قند به زرده ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بافت مایه کرمی و یکدست شود. بودن
مرحله 4: وانیل را به مخلوط اضافه کنید
سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا وانیل در مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود سپس مخلوط را روی آرد بریزید و با لیسک مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. شکل گرفت.
مرحله 5: شیر را اضافه کنید و خمیر را آماده کنید
سپس شیر را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.ممکن است بعد از صاف و یکدست شدن بافت خمیر به شیر کمتری نیاز داشته باشید سپس در کیسه پلاستیکی قرار دهید.
مرحله ششم: خمیر را در یخچال بگذارید
سپس خمیر را با دست فشار دهید و داخل پلاستیک پهن کنید و بگذارید هوا بیرون بیاید سپس خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد و قوام آن سفت و منسجم شود آماده و آماده می شود.
مرحله هفتم: آلبالو را آماده کرده و شیرین کنید
آلبالوها را بشویید و ساقه و دانه های داخل آن را جدا کنید سپس در ظرفی بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس مخلوط آلبالو و شکر را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا آلبالوها نرم شوند. من می اندازم
مرحله 8: پختن گیلاس و درست کردن ژلاتین
بعد از این مدت ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید آلبالوها به آرامی بپزند و نرم شوند سپس مقداری پودر ژلاتین را داخل تابه بریزید و مقداری آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.
مرحله 9: ژلاتین را به مخلوط آلبالو اضافه کنید
سپس کاسه مخلوط ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم نگه دارید تا ذرات پودر ژلاتین کاملا در آب حل شود و مخلوط شفاف و یکدست شود سپس مخلوط ژلاتین را به آلبالوها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
مرحله 10: پیشنهادهای جایگزین برای محصولات میانی
به جای پودر ژلاتین و آب می توانید 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به آلبالوها اضافه کنید تا غلظت و یکنواختی آن بیشتر شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به جای مواد میانی می توانید از مربای آلبالو استفاده کنید. .
مرحله 11: آماده سازی و برش خمیر
سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید سپس سطح صافی را چرب کرده و هر قسمت از خمیر را به صورت دایره ای به قطر 2 سانتی متر پهن کنید سپس قالب تارت را با کره مایع یا کره چرب کنید. .
مرحله 12: خمیر را در قالب تارت قرار دهید
سپس خمیر را در قالب قرار دهید و با فشار دست به تمام ته قالب پهن کنید و کناره های قالب را با خمیر بپوشانید سپس کناره ها و ته خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا در حین خمیر پف نکند. پختن و خراب کردن قالب و ظاهر
مرحله 13: مواد میانی را پهن کرده و نوارهای خمیر را برش دهید
سپس مواد متوسط داخل قالب را روی خمیر بریزید و پهن کنید و سپس سطح آن را صاف کنید و سپس قسمت دیگر خمیر را روی سطح صافی با وردنه پهن کنید و سپس با کاتر یا چاقوی تیز خمیر را برش بزنید. نوارهای بلند و باریک
مرحله چهاردهم: سطح شطرنجی را آماده کرده و در یخچال بگذارید
سپس روی سطح مواد میانی را با نوارهای خمیر به شکل شطرنجی بپوشانید و سپس با پارچه بپوشانید و سپس قالب را در یخچال قرار دهید و نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر جا بیفتد و عطر آن به مشام برسد. مواد میانی در او می افتد.
مرحله 15: آماده سازی مخلوط زرده تخم مرغ و شیر
سپس یک عدد زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا گلوله شود و بافت آن یکدست شود سپس کمی شیر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و بافت یکدست شود. شکل گرفت.
مرحله 16: خمیر را ورز دهید و دمای فر را تنظیم کنید
سپس روی سطح خمیر را با برس زرده و شیر آغشته کنید سپس به مقدار شکر دانه ریز روی خمیر بپاشید و سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله 17: پخت خمیر تارت
سپس خمیر تارت را به مدت 30-40 دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود و سطح آن طلایی شود، اگر سطح تارت طلایی نشد، گریل یا دمای بالای فر را به مدت 2 تا 3 دقیقه روشن کنید. دقیقه تا سطح تارت طلایی شود
مرحله 18: تارت را خنک کرده و بردارید
سپس تابه را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس تارت را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس به دلخواه مقداری مربای آلبالو یا عسل به آن اضافه کنید. طعم خود را رقیق می ریزند
مرحله 19: تارت را تزئین کرده و سرو کنید
سپس روی تارت را با خلال های آلبالو یا مقداری گردوی آسیاب شده تزیین کنید، سپس تارت آلبالو را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و این دسر شیک و خوشمزه را برای پذیرایی و مهمانی ها در کنار سایر دسرها، کیک ها و شیرینی ها سرو کنید.