طرز تهیه تارت تن ماهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه تارت تن ماهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه تارتار ماهی تن
تارت ماهی تن یکی از غذاهای بین المللی لذیذ است که با مواد مختلف می توان آن را تهیه کرد تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه تارتار ماهی تن برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
ارد | 2 لیوان |
روغن سرد | 125 گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
پودر گشنیز و پودر سیر | کافی |
پودر پیاز، فلفل سیاه و پودر زنجبیل | کافی |
آب سرد | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای داخل تارت |
|
کنسرو تن | 2 جعبه |
کرم رنگ | 100 میلی لیتر |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
جعفری | کافی |
پیاز | 1 قطعه |
پنیر پیتزا یا موزارلا | کافی |
چاشنی انتخابی | کافی |
طرز تهیه تارتار ماهی تن
مرحله اول
برای تهیه تارت ماهی تن به روشی آسان ابتدا آرد را در غذاساز بریزید سپس کره سرد را مکعبی خرد کرده و به همراه پودر گشنیز، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و یک عدد تخم مرغ به آرد اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط آرد را هم میزنیم تا خمیر در غذاساز جمع شود سپس در صورت نیاز آب سرد را به خمیر اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. سپس خمیر را در کیسه فریزر قرار می دهیم.
سطح سوم
حالا خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. بعد از آن یک فرم مناسب انتخاب می کنیم و بعد از 30 دقیقه خمیر را از یخچال خارج می کنیم. حالا خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم سپس با وردنه آن را پهن می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را در قالب قرار می دهیم و بقیه خمیر را در کناره های قالب قرار می دهیم سپس با چنگال سوراخ های کوچکی روی خمیر ایجاد می کنیم و سپس کنسرو ماهی تن را در قابلمه آب می گذاریم. دادن
مرحله پنجم
حالا قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و می گذاریم کنسرو ماهی تن به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد. سپس بعد از گذشت این مدت کنسرو ماهی تن را از قابلمه خارج کرده و از صافی رد می کنیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
مرحله ششم
در این مرحله فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقدار کمی روغن مایع اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه دهید پیاز کاملا قرمز و طلایی شود. در مرحله بعد ماهی تن را به همراه پیازچه، خامه و تخم مرغ در ظرف مناسبی بریزید سپس مخلوط کنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس جعفری را شسته و در آبکش می گذاریم.
مرحله هشتم
در این مرحله جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم سپس آن را ریز خرد می کنیم و به همراه ادویه های مورد نظر به مخلوط ماهی تن اضافه می کنیم. سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس روی خمیر پخش می کنیم.
مرحله نهم
حالا روی مواد تارت را با پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا بپوشانید و فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و به مدت 25-30 دقیقه در فر می گذاریم.
مرحله دهم
در آخر بعد از آن در صورت نیاز گریل را به مدت 2-3 دقیقه روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی و زیبا شود سپس قالب را از فر خارج می کنیم سپس تارت را با ماهی تن به دلخواه برش می دهیم و سرو می کنیم. . نوش جان.
5
2