آشپزی

طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه تارت میوه ای خامه ای

تارت خامه ای میوه ای یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ است که با انواع میوه ها تهیه می شود و طعم فوق العاده ای دارد.این دسر خوشمزه بسیار راحت و سریع تهیه می شود و به عنوان یک دسر شیک برای سرو بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و گام به گام طرز تهیه تارت میوه ای خامه ای در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای خمیر
یک تخم مرغ 2 عدد
شکر پودر شده 120 گرم معادل 1 فنجان سر خالی است
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 80 گرم معادل 1/4 فنجان به اضافه 3 قاشق غذاخوری است
کره نرم 50 گرم
ارد 360 گرم معادل 2 فنجان یا 3.4 فنجان است
مواد لازم برای خامه میانی
شیر نر 400 گرم معادل 2 فنجان است
زرده 1 قطعه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
قند 30 گرم معادل 3 قاشق غذاخوری است
نشاسته ذرت 35 گرم معادل 4 قاشق غذاخوری است
خامه قنادی شکل 200 گرم
میوه مورد علاقه کافی

طرز تهیه تارت میوه ای خامه ای

مرحله اول

برای تهیه تارت میوه ای خامه ای ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل شود. اجازه دهید پخش شود و بوی بد تخم مرغ را جذب کند.

مرحله دوم

سپس کره مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود سپس کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده را روی مخلوط ریخته و مخلوط کنید تا کره کاملا با مواد و بافت مخلوط شود. مخلوط یکنواخت است

سطح سوم

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس روی مخلوط مواد الک کرده و با همزن دستی هم بزنید تا خمیر یکدست شود سپس با دست کمی ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. به دست نچسبد

مرحله چهارم

برای اینکه بفهمید مقدار آرد کافی است، مقداری از خمیر را بردارید، نباید ترک خورده باشد، پس از اینکه خمیر را خوب ورز دادید، یک سوم خمیر را خارج کرده و در نایلون قرار دهید و سپس در ظرف قرار دهید. فریزر.

مرحله پنجم

خمیر را به مدت یک ساعت در فریزر استراحت داده و کاملا سفت و بهداشتی شود سپس خمیر باقیمانده را روی سطح صافی بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه به ضخامت 3 تا 4 میلی متر پهن کنید و سپس خمیر را بگذارید. خمیر به شکل گرد.

مرحله ششم

قطر قالب باید 23 سانتی متر باشد سپس خمیر اضافی را برش می دهیم تا لبه های خمیر صاف شود و کف و کناره های قالب را کاملا بپوشاند سپس قالب را در یخچال قرار می دهیم تا خوب استراحت کند و در در این فاصله کرم را درست کنید.

مرحله هفتم

برای تهیه خامه ابتدا مقداری شیر را در ظرفی بریزید و سپس یک زرده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده کاملا با شیر مخلوط شود سپس شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هشتم

وقتی شکر کاملا در شیر حل شد کمی وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل و بوی تخم مرغ پخش شود سپس نشاسته ذرت را روی مخلوط الک کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شده

مرحله نهم

سپس مخلوط را از صافی رد کنید تا بافت آن کاملا یکنواخت شود و سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامه به غلظت مناسب برسد و وقتی به قوام فرنی رسید آن را بردارید. مخلوط از حرارت

مرحله دهم

سپس در دمای محیط قرار دهید تا خامه از روی اجاق بیفتد، سپس مقداری از خامه قنادی که قبلاً آماده کرده بودید بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود، روی خامه بریزید و با همزن مخلوط کنید. تا کاملا مخلوط شود تا یکدست شود

مرحله یازدهم

سپس خامه تمام شده را در قالب خمیر تارت که در یخچال گذاشته اید بریزید تا استراحت کند و با کمک کاردک سطح آن را کاملا صاف و یکدست کنید و روی خامه را با میوه های مورد علاقه خود مانند شاه توت، توت فرنگی یا تمشک به دلخواه تزیین کنید.

مرحله دوازدهم

سپس خمیری را که در فریزر گذاشته اید بیرون بیاورید و روی میوه ها رنده کنید و سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید خمیر به مدت تقریبی بپزد. به مدت 30 دقیقه

مرحله سیزدهم

بعد از این مدت قالب تارت را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید کیک به آرامی خنک شود، سپس قالب را با احتیاط برعکس کرده و تارت را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید.

مرحله چهاردهم

سپس تارت میوه ای را به شکل و اندازه دلخواه برش داده و روی آن را با برش هایی از میوه های تازه مانند موز، توت فرنگی، آناناس یا لوتنیکا تزیین کنید و این دسر شیک و خوشمزه را برای میهمانی ها و مهمانی ها همراه با دارچین و تاپینگ های مختلف و چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا