طرز تهیه ترافل خرما با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ترافل خرما را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ترافل خرما
ترافل خرما یکی از شیرینی های خوشمزه و مقوی است که برای سرو بسیار مناسب است، آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ترافل خرما برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای ترافل خرما |
|
جو پرک | 1 فنجان |
تاریخ | 20 عدد |
فندق | ¼ فنجان |
مغز بادام | ¼ فنجان |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | کافی |
گلبرگ محمدی | کافی |
طرز تهیه ترافل خرما
مرحله اول
برای تهیه ترافل خرما لذیذ در ابتدای کار پوست و هسته خرما را جدا کرده و همراه با جو در غذاساز می ریزیم. سپس فندق، بادام، پودر کاکائو و عسل را به غذاساز اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا مواد را در غذاساز خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و یکپارچه شوند سپس مواد ترافل را به اندازه یک گردوی بزرگ جدا می کنیم. سپس ترافل ها را در دست شکل می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله ترافل ها را به دلخواه در پودر نارگیل یا برگ موهادی میغلتانیم تا سطح آنها را بپوشاند. در آخر ترافل ها را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس با چای سرو کنید. نوش جان.
5
1